Şu var ama işlemci daha iyi olsaydı daha iyi olabilirdi.45 50k bütçede 5070 sistemler çıkıyor. Hazır sistem olarak şu an bir sistem bulamadım ama parça parça toplarsan hem daha kaliteli hem daha ucuza toplamış olursun.
Şu var ama işlemci daha iyi olsaydı daha iyi olabilirdi.
Parça parça da şöyle olabilir.Bence parça parça toplaması daha iyi olur böyle bir bütçede ölü soket işlemci istemezdim ben![]()
45 50k bütçede 5070 sistemler çıkıyor. Hazır sistem olarak şu an bir sistem bulamadım ama parça parça toplarsan hem daha kaliteli hem daha ucuza toplamış olursun.
Parça parça da şöyle olabilir.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Assassin X 120 V2 Plus TL-C12RB V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Assassin X120 V2 PLUS Serisi Soğutucu ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Attığım sistem 50.300tl yapıyor. Parçalar da atılan hazır sistemden daha iyi zaten. Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsunParça parça toplama nasıl daha ucuz oluyor zaten 35bin TL 5070e gidiyor. Geri kalan 15'te neye yetecek.
Aslında güzel bir sistem gibi geldi hatta şu an almayı planladığım için aklıma yattı. Eyvallah.
Teşekkür ederim tek sorun kendim monte etmem ama onu da zamanı geldiğinde hallederim gibi tekrardan teşekkürler.Attığım sistem 50.300tl yapıyor. Parçalarda atılan hazır sistemden daha iyi zaten. Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun
Eğer daha önce toplama yapmadıysanız yakınınızda bilgisayarcı varsa ona gidin ya da tanıdık filan varsa ona.Teşekkür ederim tek sorun kendim monte etmem ama onu da zamanı geldiğinde hallederim gibi tekrardan teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.