Hocam selamlar bende bu kasayı almayı planlıyorum birkaç yükseltme ile. Kasa, anakart, ram ve ssd yükseltmedi ile 57k oluyor sistem. Size gelirsek bence kasa güzel işlemci gerçekten çok güçlü 2k da çoğu oyunu oynatır. Eğer amacınız 2k oynamak değilse daha düşük sistemlere bakabilirsiniz.1 aya bilgisayar alacağım normalde karar vermiştim fakat bütçeyi az biraz çıkarmayla daha iyi kartlar geldiğini gördüm. Normalde bütçe 40k idi fakat ortalama yazdım. 3 sistem arasında kaldım. En aşağı linkleri bırakacağım sistemler genel olarak tamamen aynı. Sadece ekran kartları 5060 Ti(16g) 5070 ve 9070XT. 5060 Ti sistemi alıp geçecektim ama az ekleyince 5070 geliyordu. 5070 alayım bari dedim sonra 50k civarına çıkıyorsan 9070XT öneriyorlar. Yani bunun sonu yok. Aslında direkt 5070 alırdım hiç AMD işine girmezdim ama 5070 12 GB VRAM var. Cyberpunk gibi oyunlar 10GB rahat kullanıyor. 11 gibi gidiyorlar ve şu an olmasa da ileride VRAM sıkıntısı olacak gibi geliyor. Bunun sonucunda 5060 Ti gücüne düşecek hissi veriyor. 9070XT'ye çıksam çok zorlamam gerekir. Klavye fare dahi alamayacak yere gelir ve 9070XT'de sorun yaşayan çok kişi gördüm. Çökmeler, sistemin kendi kendine kapanması, driver sorunları, oyunun kendi kendine kapanması, YouTube'da bile sorun veren kullanıcılar var. Ayrıca 9070XT çıkarsam 55k gibi fiyatlara çıkacağım. Böyle böyle gidiyor en baştaki sistem 40K'den 55'lere çıkıyor sonu yok. 5070 ile 9070XT arasında uçurum yok ama VRAM var sırf VRAM için 5060 Ti alasım geliyor. O da 2K da bazı oyunlarda tıkanıyor biraz biraz. Sizce ne yapmalıyım? AMD almak istemiyorum ama VRAM olayından dolayı o tarafa gidiyorum. Alternatif ne önerirsiniz sizce en mantıklı ne olur? (oynayacağım oyunlar GTA 5 çıktıktan sonra GTA 6 olur CS Cyberpunk hikayeli oyunlar korku oyunları Forza 5 filan)
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Küçük RAM özelliklerine veya anakarta takılmayın küçük küçük güncelleyip alacağım hepsini.
Ekran kartı gerçekten çok güçlü işlemci ise idare ederHocam selamlar bende bu kasayı almayı planlıyorum birkaç yükseltme ile. Kasa, anakart, ram ve ssd yükseltmedi ile 57k oluyor sistem. Size gelirsek bence kasa güzel işlemci gerçekten çok güçlü 2k da çoğu oyunu oynatır. Eğer amacınız 2k oynamak değilse daha düşük sistemlere bakabilirsiniz.
Ekran kartı gerçekten çok güçlü işlemci ise idare ederHocam selamlar bende bu kasayı almayı planlıyorum birkaç yükseltme ile. Kasa, anakart, ram ve ssd yükseltmedi ile 57k oluyor sistem. Size gelirsek bence kasa güzel işlemci gerçekten çok güçlü 2k da çoğu oyunu oynatır. Eğer amacınız 2k oynamak değilse daha düşük sistemlere bakabilirsiniz.
Cevap yazamadım kusura bakma büyük ihtimal 5070 olanı alacağım diğeri bütçeyi aşıyorHocam selamlar bende bu kasayı almayı planlıyorum birkaç yükseltme ile. Kasa, anakart, ram ve ssd yükseltmedi ile 57k oluyor sistem. Size gelirsek bence kasa güzel işlemci gerçekten çok güçlü 2k da çoğu oyunu oynatır. Eğer amacınız 2k oynamak değilse daha düşük sistemlere bakabilirsiniz.
Ekran kartı gerçekten çok güçlü işlemci ise idare eder
Ekran kartı gerçekten çok güçlü işlemci ise idare eder
Sorun yok hocam. Aynen o sistemi alman mantıklı 9070 li sistem de ram yükseltmesi yapman gerekecek baya artar o sistem de baya iyi hayırlı olsun şimdidenCevap yazamadım kusura bakma büyük ihtimal 5070 olanı alacağım diğeri bütçeyi aşıyor
Evet 55k yı aşıyor özelleştirmeler ile birde nvidia daha çok güveniyorum AMD işine yanaşasım yok.En güncelinde bile hata alan onlarca kullanıcı gördüm.5070 beni 3 sene götürür minumum ondan sonra daha sağlam birseye geçerim. Siz ne alacaksınız hocam ?Sorun yok hocam. Aynen o sistemi alman mantıklı 9070 li sistem de ram yükseltmesi yapman gerekecek baya artar o sistem de baya iyi hayırlı olsun şimdiden
Yok hocam o kadar da değil bu ülkede nvidia fanboyluğu hat safhada fiyat performans olarak en iyisi Amd ben 9070 alacağım o pahalı sistem özelleştireceğim birazEvet 55k yı aşıyor özelleştirmeler ile birde nvidia daha çok güveniyorum AMD işine yanaşasım yok.En güncelinde bile hata alan onlarca kullanıcı gördüm.5070 beni 3 sene götürür minumum ondan sonra daha sağlam birseye geçerim. Siz ne alacaksınız hocam ?
Peki bende bu sistemi almak yerine ekran kartını peşin fiyatına 6 taksitli alsam diğer parçaları da normal alsam olur mu ? Bu sisteme taksit yapınca çok vade farkı biniyor.O sekil alma ihtimalim var.Yok hocam o kadar da değil bu ülkede nvidia fanboyluğu hat safhada fiyat performans olarak en iyisi Amd ben 9070 alacağım o pahalı sistem özelleştireceğim biraz
Ne yapacağım peki ?9070XT istersen o sistemde anakart RAM değişmeli bütçeni aşıyor.Elektronik: RX 7800 XT + Ryzen 7 7700 hazır sistem 45.593TL
7000 serisi FSR kötü diyorlar ama gayet iyileştirme yolları bulunuyor optiscaler rehberi gelirse bir gün net şekilde görecekler 🙃 Kötü falan değil orijinal halinde bile fanboyların dediği gibi çamurlaşmıyor yani. Evet iyi denilebilecek bir kalite sunmuyor "orijinal" halinde, fakat kötüde değil.www.technopat.net
NVIDIA fan boyuna bakıp aldanmayın o konudaki gereksiz konuşuyor.
Ne yapacağım peki?