Timam, guc kaynagini moduler mi istersiniz yoksa fark etmez mi?
- Moduler olan psularin kablolari degisebilir ama olmayanlarin stok siyah kablolari bulunur ve degismez.
islemciyi kutusuz ve stok fansiz alsaniz sizin icin sorun olur mu? Baya bir fiyat farki varmis ama Kutuyu saklamak istiyorum diyorsaniz baska bir modeli dusurmem gerekebilir sizin karariniz efendim
4070 istegini anliyorum ama 4070ler 20.000tl ustunde 12.000 tlye 4060 alip uzerine 5800(kutusuz)-7150(kutulu ve stok fanli) bir am5 islemci ile gitmeyi planliyordum. Ben direk sana listeyi atayim bir dakikani alacagim oradan degistirmek istediklerini sec ayarlariz bi sekilde
Kanka sen direk hazır sistem atsana öyle yapalım biliyorum bütün akşam benim için uğraştın kusura bakma ama arkadaşım 4070'li sistemleri gösterdi 40000 olan var 45000 bin derken ortalama bir fiyat anlamında dedim 50000 de olabilirdi onu da hazır sistemle halledebilirim diye düşündüm desteğin için sağ ol. Daha yazmana gerek yok.
Kanka sen direk hazır sistem atsana öyle yapalım biliyorum bütün akşam benim için uğraştın kusura bakma ama arkadaşım 4070'li sistemleri gösterdi 40000 olan var 45000 bin derken ortalama bir fiyat anlamında dedim 50000 de olabilirdi onu da hazır sistemle halledebilirim diye düşündüm desteğin için sağ ol.