Merhabalar. Bir arkadaşımın eski laptopu bozuldu ve kasa toplamak istiyor. Kendisi biraz zengin. Kendisi bana danıştı fakat ben daha çok laptoplar konusunda bilgili olduğum için size danışmak istedim. Kendisi tasarım ve oyun için kullanacak.
İstekleri:
-RTX 30 serisi ekran kartı
-En az 32 GB RAM
- En az 1 TB'lık bir SSD.
Önerirken liste olarak gösterirseniz sevinirim. Ayrıca bütçe biraz daha artabilir.
En ucuz AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 9.638,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP Hydro G Pro HG2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro G Pro HG2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.940,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.161,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Western Digital 1 TB Black SN750 WDS100T3X0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSMXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Pivot Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Eğer istenirse böyle bir monitör alınabilir ancak bir tık aşırıya kaçmak oluyor bu;
Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSMXUF 49" 1ms 2K QLED G-Sync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.