45.000 TL sistem önerisi

Ya siz anlamiyomusunuz 3 taksit yapamıyorum diyorum vatandan başka yüzyüze kimden Alicam bu arada hangisi ? verbatim mi kioxia mi crucial mi ?

Abi bakarmisin bı
Yüzyüze almanın zorunluluğu ne? GamingGen'De peşin fiyatına 6 taksit yapabilirsin. Ayrıca dükkanları var gidebilirsin. Yüzyüze alabilirsin yani.

Benim sana bin tane ürün önermem gerek o zaman. Ürün marka model söyleyin.
Abi hangi M2 bakarmisin eklere bı birde zalman i3 Neo mu xigmatek anubis pro kasa mi ? Bunlar sorularım

SSD'si iyi değiştirmeyin. Ama yani yol yakınken vazgeçin bence internetteki fiyattan çok pahalıya satacaklarsa bir de ama ben hala anlamadım sizin oradan alma zorunluluğunuzu
O 38 k lik sistemi düzelttim kasasını xigmatek aldım SSD crucial ramda aldım 32 öncekinden daha iyi oldu en azından 6700 yerine 7700 alacağım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun sağlam girmiş
Ya ben anlamadım abi gittim önerdiğiniz kasayı aldım hala girmiş diyosun dalga mı geçiyorsunuz önerdiğiniz kasayı aldım işte

Bu sisteme 25k bile vermem. Bırak şu inadını.
7700 XT ztn 20 k KRLWLDLSODOEODOWOFKEODOSO

Ya ben anlamadım abi gittim önerdiğiniz kasayı aldım hala girmiş diyosun dalga mı geçiyorsunuz önerdiğiniz kasayı aldım işte

7700 XT ztn 20 k KRLWLDLSODOEODOWOFKEODOSO
Kasasiz ramsiz oynarsınız galiba artık

En azından öbüründen çok daha iyi.
Bunu aldım 7700 almış oldum en azından Rami SSD yi 32 yaptım 1 tb yaptım crucial in PSU degistirmedim bu kasayı aldım 6600 den daha çok performans alırım bundan demi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…