45.000 TL sistem önerisi

Peki anakartla alakalı fikrin nedir? Parçaları değiştirsem fakat anakart kalsa? İleride yükseltme yapmak için yeterli mi anakart?

Sistem başlı başına kötü diyorum, neden bu kadar çok istiyorsun bu anakartı?
İleride yükseltme yapacaksan Intel alman en başından hata zaten.

Sistem başlı başına kötü diyorum, neden bu kadar çok istiyorsun bu anakartı?
İleride yükseltme yapacaksan Intel alman en başından hata zaten.

Senin önerin ne peki sistem var mı 45 bin TL bütceli önerin? Bende bilmediğim için soruyorum zaten. Anakartı övdüler ondan dolayı.

Efebatiin'in attığı iyidir.

Sistemi bütcemi arttırarak aldım. Efebatiin'in attığı PSU, RAM, RTX 5070 - Ryzen 7 9800X, MSI MAG B650 Tomahawk anakart. Bu sistem nasıl sizce? Henüz kasayı ve sıvı soğutucuyu almadım.

Sistemi bütcemi arttırarak aldım. Efebatiin'in attığı PSU, RAM, RTX 5070 - Ryzen 7 9800X, MSI MAG B650 Tomahawk anakart. Bu sistem nasıl sizce? Henüz kasayı ve sıvı soğutucuyu almadım.

9700X olarak düzeltiyorum.

9700X olarak düzeltiyorum.

Anakartı niye değiştin? Daha iyi anakartlar var.

Genel olarak önerilen bir anakarttı uzun ömürlü diye aldım. Anakartı değiştirmese miydim arkadaşın önerisi o bütceye göreydi bence daha iyisi bu aldığım anakart.

Keşke bize sorsan, Gaming Plus veya az üstünde X870 var, Gaming Plus modelini alsaydın bari.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı