45.000 TL'ye sistem toplamak istiyorum, sadece kasa. Üç tane parçada karar kıldım ama seçmediğim anakart, kasa ve PSU gibi şeyler için öneri almak istiyorum. Seçtiğim şeylerin de daha iyisi varsa söylerseniz sevinirim. Hazır sistem istemiyorum.
Ekran kartı olarak RX 7900 GRE almak istiyorum, şu anlık bu modelde karar verdim ama indirimlere de bağlı. Nitro+ modeli indirimde falan olursa isterim. POWERCOLOR HELLHOUND RX7900GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
İşlemci için Ryzen 5 7600 almayı düşünüyorum. İncehesap'ta falan indirime düşmesini beklemek istiyorum çünkü bilgisayar parçaları alırken İtopya, İncehesap ve Gaming.Gen.TR gibi sitelere güvenmek istiyorum.
SSD olarak Kingston KC3000 almak istiyorum,
En az b serisi anakart almak istiyorum ama anakart modeline karar vermedim. ASUS anakart modellerine sıcak bakmıyorum.
PSU ve kasa için de daha karar vermedim ama ucuza kaçmak istemiyorum, giriş seviye modeller olmasını istemiyorum.
RAM olarak da uyguna güzel bir markadan ve modelden 2x16 GB RAM olsun yeter.
Dostum zaten adam sistem toplamak istiyorum demiş adama hazır sistem tavsiye etmişsin attığın sisteme bakıyorum ekran kartı dışında iyi bir sistem değil kasası olsun SSD'si olsun iyi değil ki ekran kartı olarak da bakarsak adamın istediği ekran kartı 7900 GRE 4070 Super'den daha ucuz ve daha iyi, adamın en az b serisi anakart olsun demiş sen a serisi anakart tavsiye etmişsin. Bunun yerine daha iyi bir öneride bulunabilirdin.
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.799,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum zaten adam sistem toplamak istiyorum demiş adama hazır sistem tavsiye etmişsin attığın sisteme bakıyorum ekran kartı dışında iyi bir sistem değil kasası olsun SSD'si olsun iyi değil ki ekran kartı olarak da bakarsak adamın istediği ekran kartı 7900 GRE 4070 Super'den daha ucuz ve daha iyi, adamın en az b serisi anakart olsun demiş sen a serisi anakart tavsiye etmişsin. Bunun yerine daha iyi bir öneride bulunabilirdin.