Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Cumartesi 23:28 #31 erdem3777 dedi: Hemen anlık olarak Valorant oynarken bakayım 1dakika Ortalama 74-82 arası CPU 62 derece sabit. Genişletmek için tıkla... Güzel dereceler bu arada. 74-82 GPU galiba?
erdem3777 dedi: Hemen anlık olarak Valorant oynarken bakayım 1dakika Ortalama 74-82 arası CPU 62 derece sabit. Genişletmek için tıkla... Güzel dereceler bu arada. 74-82 GPU galiba?
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 580 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Cumartesi 23:29 #32 Paul Walkers dedi: Güzel dereceler bu arada. 74-82 GPU galiba? Genişletmek için tıkla... Yok güncelledim hocam 62-66 arası nadir gidip geliyor GPU. Bu arada altında hiçbir destek yok ve MUX Switch açık. Şunu belirteyim bir tık sıcak veya ben eski laptopa alışmışım. Victus 16 Ryzen 5 7640HS işlemci vardı. Valorant da 58-62 derece arasıydı
Paul Walkers dedi: Güzel dereceler bu arada. 74-82 GPU galiba? Genişletmek için tıkla... Yok güncelledim hocam 62-66 arası nadir gidip geliyor GPU. Bu arada altında hiçbir destek yok ve MUX Switch açık. Şunu belirteyim bir tık sıcak veya ben eski laptopa alışmışım. Victus 16 Ryzen 5 7640HS işlemci vardı. Valorant da 58-62 derece arasıydı
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Cumartesi 23:32 #33 erdem3777 dedi: Yok güncelledim hocam 62-66 arası nadir gidip geliyor GPU. Bu arada altında hiçbir destek yok ve MUX Switch açık. Genişletmek için tıkla... Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. erdem3777 dedi: Şunu belirteyim bir tık sıcak veya ben eski laptopa alışmışım. Victus 16 Ryzen 5 7640HS işlemci vardı. Valorant da 58-62 derece arasıydı Genişletmek için tıkla... Bence gayet normal değerler bence. Altına soğutucu fan koyun 5-10 derece oynayabilir.
erdem3777 dedi: Yok güncelledim hocam 62-66 arası nadir gidip geliyor GPU. Bu arada altında hiçbir destek yok ve MUX Switch açık. Genişletmek için tıkla... Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. erdem3777 dedi: Şunu belirteyim bir tık sıcak veya ben eski laptopa alışmışım. Victus 16 Ryzen 5 7640HS işlemci vardı. Valorant da 58-62 derece arasıydı Genişletmek için tıkla... Bence gayet normal değerler bence. Altına soğutucu fan koyun 5-10 derece oynayabilir.
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 580 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Cumartesi 23:35 #34 Paul Walkers dedi: Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende gördüm hatta bu forumda arkadaş selam olsun defolu ürün gelmiş ben denemedim ama herhalde ona denk gel geldi bence. Paul Walkers dedi: Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. Bence gayet normal değerler bence. Altına soğutucu fan koyun 5-10 derece oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yurttayım valla fan var evde de sağlam almayı düşünüyorum.
Paul Walkers dedi: Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende gördüm hatta bu forumda arkadaş selam olsun defolu ürün gelmiş ben denemedim ama herhalde ona denk gel geldi bence. Paul Walkers dedi: Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. Bence gayet normal değerler bence. Altına soğutucu fan koyun 5-10 derece oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yurttayım valla fan var evde de sağlam almayı düşünüyorum.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Cumartesi 23:40 #35 erdem3777 dedi: Hocam onu bende gördüm hatta bu forumda arkadaş selam olsun defolu ürün gelmiş ben denemedim ama herhalde ona denk gel geldi bence. Hocam yurttayım valla fan var evde de sağlam almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Allah'ım 2 hafta sonra vizeler var ben bilgisayarsızım
erdem3777 dedi: Hocam onu bende gördüm hatta bu forumda arkadaş selam olsun defolu ürün gelmiş ben denemedim ama herhalde ona denk gel geldi bence. Hocam yurttayım valla fan var evde de sağlam almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Allah'ım 2 hafta sonra vizeler var ben bilgisayarsızım
erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 580 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer Cumartesi 23:42 #36 Paul Walkers dedi: Allah 2 hafta sonra vizeler var ben bilgisayarsızım Genişletmek için tıkla... Güzel fırsat bu arada hocam. Ben eski laptopun fiyatı düşünce 2500TL kupon vermişlerdi 40k ya getirdim şansa aynı para iademi alacağım gene Paul Walkers dedi: Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. Bence gayet normal değerler bence. Altına soğutucu fan koyun 5-10 derece oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim şimdi bir sorun olmadı bilginiz olsun. Son düzenleme: Pazar 00:06
Paul Walkers dedi: Allah 2 hafta sonra vizeler var ben bilgisayarsızım Genişletmek için tıkla... Güzel fırsat bu arada hocam. Ben eski laptopun fiyatı düşünce 2500TL kupon vermişlerdi 40k ya getirdim şansa aynı para iademi alacağım gene Paul Walkers dedi: Sanki bir yerde görmüştüm. Bu MUX switch açınca laptop gidiyordu. Hiç açılmıyordu bilgisayar. Bu model için konuşuyorum. Bence gayet normal değerler bence. Altına soğutucu fan koyun 5-10 derece oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim şimdi bir sorun olmadı bilginiz olsun.