Yıllardır HP markasına ait ofis bilgisayarını kullanıyorum ve artık güzel bir Gaming sistem toplamak istiyorum. Ek olarak bir Gaming monitör de alacağım. Kullanılacak RAM mutlaka 16 GB olmalı, başlangıçta 2x16 düşünüyorum ve ileride bunu 3x16 ya da 4x16 olarak güncelleyebilirim, bunun dışında minimum 1TB SSD olması beni mutlu eder. Dün kendimce bir sistem topladım işlemcisi AMD Ryzen 5 5600X ve ekran kartı RTX 3070 Ti 8 GB'dı. Her şeyi size bırakıyorum, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Not: Marka takıntım yok ancak aralarındaki miktar kabul edilebilecek bir derecedeyse tercih edebilirim.
En ucuz HP X27i 8GC08AA 27" 4ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP X27i 8GC08AA 27" 4ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Sapphire Radeon RX 7900 XT Gaming 20GB GDDR6 320 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz Cougar CGR-AQUA-280 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar CGR-AQUA-280 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bütçeyi 50.000₺'ye çıkarmayı düşünüyorum. Sistemde ne gibi bir değişim olabilir? Bir delilik yapıp 64GB RAM yapmayı düşündüm ama işlevsiz mi olur? Halihazırda kasada 32GB RAM mevcut.
Bütçeyi 50.000₺'ye çıkarmayı düşünüyorum. Sistemde ne gibi bir değişim olabilir? Bir delilik yapıp 64GB RAM yapmayı düşündüm ama işlevsiz mi olur? Halihazırda kasada 32GB RAM mevcut.
Haklısınız, günümüz oyunlarının boyutları yüksek. Bu nedenle kullanacağım SSD'yi 2TB alabilirim, kurulum esnasında ikiye böler ve böylece kategorize ederim.
En ucuz BitFenix BP-WG850UMAG-9FM 850 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! BitFenix BP-WG850UMAG-9FM 850 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Crucial 2 TB P5 CT2000P5SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Sapphire 4N005-01-20G NITRO+ S240-A 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire 4N005-01-20G NITRO+ S240-A 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!