45.000 TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

Teşekkür ederim hocam

Hocam peki Titanium Core | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com

Şu sistem için ne dersiniz anakart B650-R ile değiştirilecek ayrıyeten SSD gen 4 WD Black 1 TB ile.

Sizce uygun mudur?

Son düzenleme:
Beş para etmez.

İçeriği benzer diye atmak istedim. Hocam çok rahatsız ettim son sorum sizce Hepsiburada sitesinden alınabilecek maksimum 45.000 TL civarında sistem önerme şansınız var mıdır vallahi yıldım bu piyasadan.

İçeriği benzer diye atmak istedim. Hocam çok rahatsız ettim son sorum sizce Hepsiburada sitesinden alınabilecek maksimum 45.000 TL civarında sistem önerme şansınız var mıdır vallahi yıldım bu piyasadan.

Hepsiburada üzerinden eski parçalar satılıyor hazır sistem olarak paranıza yazık olur.

Hepsiburada üzerinden eski parçalar satılıyor hazır sistem olarak paranıza yazık olur.
Tamamdır teşekkürler.

Anladığım kadarıyla en iyi sistem budur o fiyata

ssd olarak Lexar NM790 1TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7400MB – Yazma 6500MB PS5 Uyumlu M.2 SSD seçilirse on numara sistem

Ya da sizin attığınız linkin anakartını değiştirerek sanırım bir tek kasa değişiyor.

Attığınız kasada bunu alin RAM olarak klevv cras v RGB 32 GB (2x16 GB) kasa olarak 750W olsun ileriye dönük XPG Valor mesh siyah RGB mid Tower 750W.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…