5 513409 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 53 10 Nisan 2023 #11 Slippin Jimmy0 dedi: Sistemin incelemesini PC hocası yaptı zaten, kart buz gibi çalışıyor. 4000 serisinde soğutması kötü olan bir model yok. Genişletmek için tıkla... Hocam soğutmasını gördüm evet ama aklıma takılan konu şu firma desteği kartının veya ürünün arkasında ne kadar duruyor.
Slippin Jimmy0 dedi: Sistemin incelemesini PC hocası yaptı zaten, kart buz gibi çalışıyor. 4000 serisinde soğutması kötü olan bir model yok. Genişletmek için tıkla... Hocam soğutmasını gördüm evet ama aklıma takılan konu şu firma desteği kartının veya ürünün arkasında ne kadar duruyor.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2023 #12 513409 dedi: Hocam soğutmasını gördüm evet ama aklıma takılan konu şu firma desteği kartının veya ürünün arkasında ne kadar duruyor. Genişletmek için tıkla... Firma desteği iyi, yarı yolda kalmazsın. Palit ile aynı.
513409 dedi: Hocam soğutmasını gördüm evet ama aklıma takılan konu şu firma desteği kartının veya ürünün arkasında ne kadar duruyor. Genişletmek için tıkla... Firma desteği iyi, yarı yolda kalmazsın. Palit ile aynı.
5 513409 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 53 10 Nisan 2023 #13 Hocam yaklasik bu fiyatlara hazir sistem olarak ASUS TUF 4070 Ti modeli var tercihiniz hangisi olur. Slippin Jimmy0 dedi: Firma desteği iyi, yarı yolda kalmazsın. Palit ile aynı. Genişletmek için tıkla...
Hocam yaklasik bu fiyatlara hazir sistem olarak ASUS TUF 4070 Ti modeli var tercihiniz hangisi olur. Slippin Jimmy0 dedi: Firma desteği iyi, yarı yolda kalmazsın. Palit ile aynı. Genişletmek için tıkla...