45.000 TL'ye R5 7600 RTX 5060 Ti 16 GB sistem iyi mi?

Pahalı. İşlemciyi bilmem ama yine de şuna bakabilirsiniz Technopat Gaming v2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında işlemci olarak amdmi intelmi karar veremedim

Merhaba, aşağıya bıraktığım linkteki sistemi arkadaşımla özelleştirdim. Sizce bu paraya değer mi, sistem parçalarındaki markalar iyi mi, yazarsanız sevinirim.

45k ya 5070 alabiliyorsunuz neden 5060 Ti yönelmek saçma olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

özelleştirme.(İsteğe bağlı)

Ram 6000MHz yapabilirsiniz
Anakart bir tık yükseltme yapabilirsiniz.

45k ya 5070 alabiliyorsunuz neden 5060 Ti yönelmek saçma olur.

max 45k verebiliyorum 5060ti sistemi özelleştirdiğim için 45k kadar çıktı 5070 olsa bütçemi aşıyor.

Vallahi çoğu kişi gibi ben de AMD tercih ediyorum sizi bilemem. Ama sistem üzerinden düşüneceksek kesinlikle AMD için sizin attığınız değil.

Aslında işlemci olarak amdmi intelmi karar veremedim

Max 45k verebiliyorum 5060 Ti sistemi özelleştirdiğim için 45k kadar çıktı 5070 olsa bütçemi aşıyor.

Arkadaşın attığı kasa 45k zaten. Parça kalitesi çok iyi olmasa bile ekran kartı olarak düşündüğümüzde 5070'li hazır sistem daha mantıklı.

Vallahi çoğu kişi gibi ben de AMD tercih ediyorum sizi bilemem. Ama sistem üzerinden düşüneceksek kesinlikle AMD için sizin attığınız değil.

Arkadaşın attığı kasa 45k zaten. Parça kalitesi çok iyi olmasa bile ekran kartı olarak düşündüğümüzde 5070'li hazır sistem daha mantıklı.
Evet şimdi farkettim ona bakacağım ama ileride işlemci ekran kartı değiştirdiğimde anakartı değiştirmek istemiyorum o bana yetermi acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı