45.000 TL'ye RX 9060 XT sistem mantıklı mı?

Soğutucuyu Thermalright alırsınız 1kya
Anakartı B650M yaparsınız.
SSD zaten 1TB.
RAM'ler de 2x16 Kingston Beast takarsınız yine daha ucuza gelir 35000TL'lik 9060XT sistemlerde.
Hocam sitelere bakıyorum fakat dediğiniz gibi olmuyor, SSD zaten 1 tb diyorsunuz da windows da aynı ssd'de kurulu olacağı için DRAM'lı olmasına bakıyordum SSD'nin. Bırakın 2x16 ram'i 1x16 ve dediğiniz değişiklikleri yapınca bile 44-45k'yı buluyor.

Evet cooler master yapabilirsin.
Hocam bir de koyduğunuz anakartın yazılımsal problemleriyle alakalı çok fazla entry girilmiş. Bir diğer şey ise SSD'de DRAM yok, bu iki parçayı değiştirdiğimde yine 45k ediyor fiyat bir şey değişmiyor, daha kalitesiz psu elde ediyorum sadece.

Son düzenleme:
İtopya'dan aşağıdaki hazır sistemi özelleştirdim. Sizce daha ucuzu yapılabilir mi? İsteklerim SSD DRAM'li olsun, anakartım ileride upgrade için uygun olsun, kasa ve güç kaynağı ikilisi de sorunsuz olsun. SS'teki sistem aslında bunları karşılıyor. Daha uygun bir şekilde yapılabiliyorsa link atabilirseniz sevinirim. Eğer yapılmıyorsa sipariş vereceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…