Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 701 Çözümler 5 Dün 23:01 #1 Elimde 45.000 TL var, hangi scooter alınmalı? Birçok scooter inceledim. Onvo modellerinde “tank-slapper” olduğu duyuldu. Kullanan ve öneren var mı?
Elimde 45.000 TL var, hangi scooter alınmalı? Birçok scooter inceledim. Onvo modellerinde “tank-slapper” olduğu duyuldu. Kullanan ve öneren var mı?
imeici Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Allah ne verdiyse Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 47 dakika önce #2 Albayraks dedi: Elimde 45.000 TL var, hangi scooter alınmalı? Birçok scooter inceledim. Onvo modellerinde “tank-slapper” olduğu duyuldu. Kullanan ve öneren var mı? Genişletmek için tıkla... Önermem. Kaliteli olsun az yavaş olsun da canım sağ kalsın, lüks olsun, arıza yapmasın, gösterişli olsun dersen segway ZT3 Pro. 40 Km/h hızı var.
Albayraks dedi: Elimde 45.000 TL var, hangi scooter alınmalı? Birçok scooter inceledim. Onvo modellerinde “tank-slapper” olduğu duyuldu. Kullanan ve öneren var mı? Genişletmek için tıkla... Önermem. Kaliteli olsun az yavaş olsun da canım sağ kalsın, lüks olsun, arıza yapmasın, gösterişli olsun dersen segway ZT3 Pro. 40 Km/h hızı var.