Selam, 45 bin TL'ye bir sistem toplamak istiyorum. Kendi topladığım sistem aşağıdaki gibidir. Parçalar hakkında kronik bir sıkıntı, tavsiye edebileceğiniz bir değişiklik veya bu fiyat bandında bulunan daha iyi bir sistem öneriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kusura bakmayın ama bana mantıksız geldi. Ram'i, Psu'yu ve SSD'yi yükseltmek gerekiyor. Yükselttiğimde +50k oluyor. Tek fark işlemci sanırım. İşlemci olarak 7500f ile 7700 arasında performans olarak pek bir fark yok.
Kusura bakmayın ama bana mantıksız geldi. RAM'i, PSU'yu ve SSD'yi yükseltmek gerekiyor. Yükselttiğimde +50k oluyor. Tek fark işlemci sanırım. İşlemci olarak 7500F ile 7700 arasında performans olarak pek bir fark yok.
Kusura bakmayın ama bana mantıksız geldi. RAM'i, PSU'yu ve SSD'yi yükseltmek gerekiyor. Yükselttiğimde +50k oluyor. Tek fark işlemci sanırım. İşlemci olarak 7500F ile 7700 arasında performans olarak pek bir fark yok.
ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/ MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
CARNAGE-7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Şuna RAM, SSD vs. alırsın para bayağı artar bile soğutucu almayı unutma.