45.000 TL'ye telefon önerisi

yiğit cengiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 45.000 TL bütçem var, 0 telefon alacağım, aklımdaki modeller şu şekilde:

iPhone 13.
iPhone 14.
Samsung S23.

Samsung'ya da IPhone'dan öneriler istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
S24 hepsini tekler. Apple ekosisteminiz yoksa diğer IPhone'ları düşünmek bile zaman kaybı S24 alıp geçmelisin. Ekosistemin varsa da düz 14, fazladan 2 GB RAM ile gelen bir iPhone 13 olduğu için dolandırılmanın anlamı yok düz 13 alıp geçin.

Arkadaşlar 45.000 TL bütçem var, 0 telefon alacağım, aklımdaki modeller şu şekilde:

iPhone 13.
iPhone 14.
Samsung s24.

Bu fiyata alınacak en iyi telefondur nazarımca.

iPhone 13.
iPhone 14.
Samsung S24.

S24 ile diger cihazlar rakip bile degiller, s24'un rakibi iPhone 15'tir. Bu butceye s23 ultra ya da s24 plus bulabilirsiniz hocam aslinda.

S24 ile diger cihazlar rakip bile degiller, s24'un rakibi iPhone 15'tir. Bu butceye s23 ultra ya da s24 plus bulabilirsiniz hocam aslinda.
yanlış yazmışım s23 olucaktı

S24 hepsini tekler. Apple ekosisteminiz yoksa diğer IPhone'ları düşünmek bile zaman kaybı S24 alıp geçmelisin. Ekosistemin varsa da düz 14, fazladan 2 GB RAM ile gelen bir iPhone 13 olduğu için dolandırılmanın anlamı yok düz 13 alıp geçin.

Sence 13 Pro alınır mı? Bir de fiziksel olarak nerede bulabilirim vatan da vb yok bulamadım

Sence 13 Pro alınır mı? Bir de fiziksel olarak nerede bulabilirim vatan da vb yok bulamadım
Fiziksel olarak bulamazsın 2. el olarak bulman lazım. 2. el istemedin diye önermedim ama alınır normalde güzel günümüze uygun cihazdır. Tabii ki S24 serisi, 13 Pro'dan da iyi genel hatlarıyla.

iPhone 13.
iPhone 14.
Samsung S23.

Güncelleme ve kibarlık önemliyse S24 veya S24+

Kamera ve genel paket S23 Ultra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı