Kardeşim adam benim arkadaşım. Anlamıyorsun herhalde? kendi kendine eğlenip saçmalayan sensin. Troll olduğunu düşünüyorsan ve kimsenin kendini yormasını istemiyorsan karışma. İsteyen istediği gibi kendini yorsun. Sen paşa gönlünü yorma.
Evet ilgilendirir troll konu açarak ben dahil herkesin zamanini çalıyorsun.
Utanmadan üste çıkmaya çalışıyorsun bir de.
Ha kendi ağzınla troll oldugunu itiraf etmen iyi oldu.
Sapphire NITRO+ AMD RX 6900 XT 11308-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.245,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Crucial Ballistix 32 GB DDR4 3600 MHz CL16 BL2K16G36C16U4BL Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Seasonic Focus Plus SSR-850FX 850 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Seasonic Focus Plus SSR-850FX 850 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
31.961TL yapıyor burası. Daha iyisi toplanabilir belki ama fena değil bu şekilde parçalar.
Evet ilgilendirir troll konu açarak ben dahil herkesin zamanini çalıyorsun.
Utanmadan üste çıkmaya çalışıyorsun bir de.
Ha kendi ağzınla troll oldugunu itiraf etmen iyi oldu.
Herkes ortalama gelirle yaşamıyor arkadaşlar Türkiye'de de zenginler var siz bunu idrak etmek istemiyorsunuz galiba.
Trollse de troll bakın üstteki arkadaş 3 dk'sini ayırıp sistem atmış siz 10 dk'dir troll demekle uğraşıyorsunuz.