Hocam bende CS oynuyorum şöyle bir sistem revize ettim Tebilon'dan, ama almadım. Parçaları ve fiyatları site bazında atıyorum. İstersen linki de atarım değiştirirsin. 7700 XT'li versiyonu 49.000 liraya geliyor. Ayrı ayrı toplama daha pahalıya geliyor. Ama bilgin olsun işlemcinin fansız kutusuz versiyonu, o yüzden ayrıca bir soğutucu almak gerek.
Hocalarım kolay gelsin Vatan'dan toplama sistem ya da hazır sistem alacağım fark etmez. Monitör dahil önereceğiniz 45-50 bin bandında sistem var mı? Valorant, CS, LoL arada hikayeli oyun oynayacağım.
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!