Konu başlığı oldukça net. 244 Hz açacak, competitive oyun oynatacak bir PC arıyorum.
Dün başka bir konuda önermiştim.Hocam bende CS oynuyorum şöyle bir sistem revize ettim Tebilon'dan, ama almadım. Parçaları ve fiyatları site bazında atıyorum. İstersen linki de atarım değiştirirsin. 7700 XT'li versiyonu 49.000 liraya geliyor. Ayrı ayrı toplama daha pahalıya geliyor. Ama bilgin olsun işlemcinin fansız kutusuz versiyonu, o yüzden ayrıca bir soğutucu almak gerek.
hocam hazır kasa lazım![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Linkleri rica edebilir miyim hocam ?4K daha çıkabilirsen 9070XT hazır sistem vardı site adını hatırlamıyorum
Eğer çıkamam diyorsan teblionda 9070 sistem vardı ona bakabilirsin.
Bu en mantıklısı.Linkleri rica edebilir miyim hocam ?
Bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.