İçinizin sinmesi tamamen apayrı bir durum hocam bir şey diyemem ama belirttiğim şey bunların yazılım kaynaklı olduğunu ve bir güncelleme ile düzelecek olması.
RTX 4070 kullanıyorum sürücüleri son sürümlerde hep Windows'ta sorunlar yaratıyor arama çubuğu takılması bir şey aratamama ayarları açamama özellikle son sürümde yeniden başlatınca görev çubuğu yanıt vermiyor. Oraya tıklamadıkça kendini yeniden başlatmıyor.
Örnek bir yazılım sorunu NVIDIA'dan. Nasıl bu sorunun olması NVIDIA'yı kötü yapmıyorsa AMD de yaşanan sorunlardan kötü olmaz zaten günümüzde iki firmada gayet başarılı bu konularda. Intel geride kaldı sadece o da toplanıyor yavaş yavaş.
Eğer diyorsanız AMD performansı daha iyi olabilir ama ben NVIDIA'ya alıştım elbet 5070 alın.
Gelelim attığınız sisteme;
-İşlemci soğutucu kötü değişse daha iyi olur.
-Anakart yükseltilmesi daha iyi olur.
- M.2 SSD DRAM'li bir seçenek veya SN5000 varsa seçeneklerde daha mantıklı olur.
-PSU markası belli değil anladığım kadarıyla link atarsanız daha iyi olur.
Eğer toplama alabilirseniz.
Herkese selamlar. Uzun süredir aynı bütçede açılan birçok konu görüyoruz. Bu sebeple herkesin aklında bir fikir oluşturabilecek her bütçede oyun için sistem önerisi rehberi yapmak istedik. Rehberi 4 saat emeğin ardından @Xitana kardeşim ile oluşturduk. Umarım herkesin işine yarar. Bütçeler az...
Bu konudaki 45klık sistem şu an 47-48k ya denk geliyor.
Kasayı 850W, işlemci soğutucu phontom spirit, 2X 16 GB RAM yaparsanız 50k gibi bir fiyatı olur ve parça kalitesi attığınız sistemden iyi olur.
( M.2 SSD 1TB fiyatı biraz pahalı onun yerine başka DRAM'li seçenekler bakılabilir belki)