45-50 bin TL laptop önerisi

Bütçe
45-50 bin TL

ahmethknglr

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat aralıklarda oyuncu laptopu arıyorum.

Birkaç haftadır araştırma yapıyorum ve bu 3 laptop arasında kararsız kaldım.

MSI Pulse'a bakıyorum ekranı güzel değil diyorlar ve işlemcisi Ultra 7 155h ile i7 12700H ile kıyaslama videolarına bakıyorum daha düşük çıkıyor ama bir yandan MSI olması güven veriyor.

GameGaraj laptopu forumda çok fazla öven var ama aynı zamanda satış sonrası destek konusunda yetersiz olduğu yorumları da okudum. Ve fan sesinin çok yüksek olduğundan bahsetmişler. Garanti olarak güvenebileceğim bir yer mi alınabilir mi?

Evet aralarında ciddi fiyat farkı var ama almışken beni uzun yıllar götürecek ve kronik sorunu olmayan bir laptop istiyorum. O yüzden F/P olarak baktığınızda nedenleriyle beraber hangi laptopu alırdınız?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat aralıklarda oyuncu laptopu arıyorum.

Birkaç haftadır araştırma yapıyorum ve bu 3 laptop arasında kararsız kaldım.

MSI Pulse'a bakıyorum ekranı güzel değil diyorlar ve işlemcisi Ultra 7 155h ile i7 12700H ile kıyaslama videolarına bakıyorum daha düşük çıkıyor ama bir yandan MSI olması güven veriyor.

GameGaraj laptopu forumda çok fazla öven var ama aynı zamanda satış sonrası destek konusunda yetersiz olduğu yorumları da okudum. Ve fan sesinin çok yüksek olduğundan bahsetmişler. Garanti olarak güvenebileceğim bir yer mi alınabilir mi?

Evet aralarında ciddi fiyat farkı var ama almışken beni uzun yıllar götürecek ve kronik sorunu olmayan bir laptop istiyorum. O yüzden F/P olarak baktığınızda nedenleriyle beraber hangi laptopu alırdınız?

Kesinlikle Slayer 4'ü tercih edin hocam. Teknik servis olarak bir çok ünlü bilgisayar markasından daha iyiler, garanti konusunda şüpheniz olmasın. Paneli ve işlemcisi muazzam bir şey zaten, MSI Sword kasa ve MSI'ın sürücülerini kullanıyor. Alıp geçin.

O fiyata madem çıkacaksınız üzerine 6500 bin ekleyin bunu alın pişman olmazssınız.Soğutması, kasası, özellikleri attığınız tüm cihazlardan daha iyi. RTX 4070 hem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı