ahmethknglr
Zeptopat
Daha fazla
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat aralıklarda oyuncu laptopu arıyorum.
www.trendyol.com
www.n11.com
www.n11.com
Birkaç haftadır araştırma yapıyorum ve bu 3 laptop arasında kararsız kaldım.
MSI Pulse'a bakıyorum ekranı güzel değil diyorlar ve işlemcisi Ultra 7 155h ile i7 12700H ile kıyaslama videolarına bakıyorum daha düşük çıkıyor ama bir yandan MSI olması güven veriyor.
GameGaraj laptopu forumda çok fazla öven var ama aynı zamanda satış sonrası destek konusunda yetersiz olduğu yorumları da okudum. Ve fan sesinin çok yüksek olduğundan bahsetmişler. Garanti olarak güvenebileceğim bir yer mi alınabilir mi?
Evet aralarında ciddi fiyat farkı var ama almışken beni uzun yıllar götürecek ve kronik sorunu olmayan bir laptop istiyorum. O yüzden F/P olarak baktığınızda nedenleriyle beraber hangi laptopu alırdınız?
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Game Garaj Slayer4 7-4060 C2 i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Game Garaj Slayer4 7-4060 C2 i7-14700HX 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16
Birkaç haftadır araştırma yapıyorum ve bu 3 laptop arasında kararsız kaldım.
MSI Pulse'a bakıyorum ekranı güzel değil diyorlar ve işlemcisi Ultra 7 155h ile i7 12700H ile kıyaslama videolarına bakıyorum daha düşük çıkıyor ama bir yandan MSI olması güven veriyor.
GameGaraj laptopu forumda çok fazla öven var ama aynı zamanda satış sonrası destek konusunda yetersiz olduğu yorumları da okudum. Ve fan sesinin çok yüksek olduğundan bahsetmişler. Garanti olarak güvenebileceğim bir yer mi alınabilir mi?
Evet aralarında ciddi fiyat farkı var ama almışken beni uzun yıllar götürecek ve kronik sorunu olmayan bir laptop istiyorum. O yüzden F/P olarak baktığınızda nedenleriyle beraber hangi laptopu alırdınız?