Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gamegaraj slayer özellikleri çok güzel ama markayı çok duymadım kalitesi olsun ısınma değerleri olsun felan pek güvenemiyorum o yüzden biraz uzun vadeli bişey arıyorum
asus tuf düşünüyordum sıkıntısız
gamegaraj slayer özellikleri çok güzel ama markayı çok duymadım kalitesi olsun ısınma değerleri olsun felan pek güvenemiyorum o yüzden biraz uzun vadeli bişey arıyorum
R9T kasaları alüminyum ve magnezyum alaşımlı bir kasaya sahip, kalite olarak kasası gayet güzel diyebiliriz. X5T kasalar ise bütün gövde (kapak dahil) plastikmiş, kalite olarak R9T kasalara göre daha gerideler. Isınma konusuna gelirsek cihazın yan kenarlarından hava akışı gerçekleşmiyor, stantsız sıcak çalışsalarda stant kullanımında ideal değerlerde çalışıyor diyebiliriz. TUF cihazlar işlemci kısmından kaybediyor, bu bütçede tercih edilecek cihazlar olmamalı. Attığım Nitro 16'ya bakabilirsiniz GameGaraj düşünmüyorsanız.