45-50 bin TL motor önerisi

Anonim-642716

Decapat
Öncelikle herkese iyi Sosyaller, 45-50-55 bin TL arası bir bütçem var, 125CC ehliyetim var. Trakyada(Kırklareli, Tekirdağ, Edirne) de olacak şekilde 2.el motosiklet tavsiyeleriniz varsa alırım. İlan linki gönderebilirsiniz, İstanbul içinde Silivri, Küçükçekmece, Büyükçekmece taraflarından gidip alabilirim.

Bu fiyatta Mondial Drift L geliyor aklıma ekipmanlar tam ise sağlam pazarlıkla 50-52K civarı alınır gibi.

Yeni buldum bunu da daha düşük km sorunu var mı arayıp sorabilirsiniz fazla bakmadım hasar kaydı tramer vs.

Scooter tarzı isterseniz daha fazla bakabilirim ben vitesli baz aldım.

Bu fiyatta Mondial Drift L geliyor aklıma ekipmanlar tam ise sağlam pazarlıkla 50-52K civarı alınır gibi.

Yeni buldum bunu da daha düşük km sorunu var mı arayıp sorabilirsiniz fazla bakmadım hasar kaydı tramer vs.

Scooter tarzı isterseniz daha fazla bakabilirim ben vitesli baz aldım.

Hocam ekipman olarak sadece kask almayı düşünüyorum onun dışında ceketler falan çok pahalı o kadar veremem.

Hocam ekipman olarak sadece kask almayı düşünüyorum onun dışında ceketler falan çok pahalı o kadar veremem.
Karar sizin tabi ama önemli onlar da Allah korusun kaza vs. Yaparsanız 70-80 kmh hızlarda asfaltta sürüklenirseniz ciddi yaralanmalara ve kalıcı yara izlerine sebep olabilir. Dediğim gibi son karar sizin ama ben olsam tam ekipman olmadan motosiklet almazdım.

Hocam kask ve ceket yeterli olur mu?

Pantolon da alırsanız bence bot o kadar önemli değil. Düşüncelerimi dikkate aldığınız için de ayrıyeten teşekkür ederim. Allah kaza beladan korusun.

Fiyat/Performans olarak TVS jupiter 125CC önermek isterim.
Tvs Jupiter 125
Daha bugün 2 kişi toplam 160kg olarak 65-70 kmh ile yokuş çıktık.

Vitesli değil de scooter tarzı ise kesinlikle ben de öneriyorum jupiteri F/P olarak klasmanındaki en iyilerindendir hem de bloğu muadillerine göre daha sağlam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı