Kasa ve mouse hariç diğer parçalar aktif olarak kullandığım ürünler. Kulaklık indirimdeydi galiba Trendyol da galiba 900 TL civarı bitmişte olabilir bilmiyorum.
Kasa ve mouse hariç diğer parçalar aktif olarak kullandığım ürünler. Kulaklık indirimdeydi galiba Trendyol da galiba 900 TL civarı bitmişte olabilir bilmiyorum.
Hepsi 50k civarı yapıyor mouseden pek emin değilim önerilen bir mouse. Biraz daha araştırmak gerekebilir.
Hepsi 50k civarı yapıyor mouseden pek emin değilim önerilen bir mouse. Biraz daha araştırmak gerekebilir.
44K verip de 4060'lı DDR4 sistem hem de attığımdan performans olarak geride olanı bir sistemi almak mantıklı değil. Hatta alttaki sistemler her ikisinden de daha iyi. 8 GB 5060 almak yerine 16 GB 9060XT almak daha mantıklı. İşlemciyi size bırakıyorum AMD'ya da Intel.