M Mahonee Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar kendim toplama imkanım yok o yüzden 4070 Ti hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Şu an FHD monitorde kullanıp ileriki zamanda yükselteceğim monitörü. Kendi oluşturduğum sistem: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com İtopya olmasinin nedeni taksit ile alacağım vade farksız taksit yapan yer burası diğerlerine göre. Kendi oluşturduğu sistem alınabilir mi anakart veya soğutucuda değiştirmem gereken yer var mı?
Arkadaşlar kendim toplama imkanım yok o yüzden 4070 Ti hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Şu an FHD monitorde kullanıp ileriki zamanda yükselteceğim monitörü. Kendi oluşturduğum sistem: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com İtopya olmasinin nedeni taksit ile alacağım vade farksız taksit yapan yer burası diğerlerine göre. Kendi oluşturduğu sistem alınabilir mi anakart veya soğutucuda değiştirmem gereken yer var mı?
Berat Soil Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 306 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Dostum sistem uyumlu ancak tek bir yerden alırsan bütçene yazık edersin. Bu bütçeyle en az 4080 toplanır.
Dostum sistem uyumlu ancak tek bir yerden alırsan bütçene yazık edersin. Bu bütçeyle en az 4080 toplanır.