45-50 bin TL'ye sistem önerisi

yemoştrrrr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Laptoplara içim sinmedi ve bütçeyi bir tık arttırarak monitör dahil olmayacak şekilde PC toplamaya karar verdim. Monitör olarak Dell alacağım ölü piksel falan çıkarsa iade edibildiğinizden dolayı içime sindi.
AMD istemiyorum Intel olsun çekirdekleri işime yarıyor.
32 GB DDR5 olsun RAM.
Kasa ekran kartı anakart falan beyaz olsun.
Ekran kartından çok işlemciye önem veriyorum.
Marka takıntım var ASUS olsun.
Sade olsun.
Şimdiden teşekkürler.

Beyaz istediğine emin misin? Beyaz alıp 8K fazla vereceğine daha iyi bir ekran kartı veya işlemci alırsın.

Beyaz istediğine emin misin? Beyaz alıp 8K fazla vereceğine daha iyi bir ekran kartı veya işlemci alırsın.

Bilmem açıkçası beyaz tarzıma uyuyor. Ama farka değerse karşılaştırıp bakabilirim.

Bilmem açıkçası beyaz tarzıma uyuyor. Ama farka değerse karşılaştırıp bakabilirim.

Şöyle açıklayayim. Aynı özelliklere sahip bir sistem beyaz ise 60k siyah ise 50k oluyor ve bu aralık sistem gücü arttıkça artıyor. Yani sizin bütçenize beyaz toplama biraz saçma olur. Normalde alabileceğinizden daha güçsüz ama beyaz sistem toplarsınız. Ben mesela sırf beyaz kasa olsun diye ekran kartı veya işlemciden kısmayı saçma buluyorum. Ama sizin tercihiniz siyah olsa da zaten RGB'ler güzel gösterie kasayı onu da unutmayın.

Şuan zamanım yok yarım saat e araştırıp bulurum sistemi ama ekran kartı konusunda asus olarak asus dual white modeli olabilir işlemci olarak rtx 4060 ile rtx 2080 arası ise intel core i5 12400f i öneririm 4060 üstü için intel core i5 13400f i öneririm

Maksimum 2 sene falan kullanırım beyaz daha çok benim hoşuma gider ama uyarınız için teşekkürler. Aradaki fark çoksa siyah kasada bakabilirim örnek 13400F vs 13700k kadar fark varsa siyah 13700k şeçebilirim.

13600K'ya da 14600k falan olabiliyor mu acaba? 4060 falan yeter bana sadece Roblox oynuyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…