Yakın zaman da sistem toplamak istiyorum.
Geçen hafta laptop almıştım, onun iade işlemi bitince yeni sistemi toplamaya başlayacağım.
Oynayacağım oyun sayısı beşi geçmez ama gene de 2K'yı rahat kaldırabilecek bir şey düşünüyorum.
Hikayeli oyun oynamam Online FPS olacak sadece.
Tercihen küçük bir kasa istiyorum ve düşük CL değerli RAM, yüksek hızlı SSD.
Ömürlük olacak bir daha hiçbir bileşeni değiştirmeyeceğim. Sorunlu çıkarsa istisna
Ekran kartına fazla abanmaya gerek yok, hikaye tabanlı oyun oynamayacağım. Dolayısıyla bütçeyi işlemci ve OLED monitöre kaydırmayı planlıyorum.
OLED monitörü hariç tutarsak sadece sistem için düşündüğüm bütçe 45-55k aralığı.
Yakın zaman da sistem toplamak istiyorum.
Geçen hafta laptop almıştım, onun iade işlemi bitince yeni sistemi toplamaya başlayacağım.
Oynayacağım oyun sayısı beşi geçmez ama gene de 2K'yı rahat kaldırabilecek bir şey düşünüyorum.
Hikayeli oyun oynamam Online FPS olacak sadece.
Tercihen küçük bir kasa istiyorum ve düşük CL değerli RAM, yüksek hızlı SSD.
Ömürlük olacak bir daha hiçbir bileşeni değiştirmeyeceğim. Sorunlu çıkarsa istisna
Ekran kartına fazla abanmaya gerek yok, hikaye tabanlı oyun oynamayacağım. Dolayısıyla bütçeyi işlemci ve OLED monitöre kaydırmayı planlıyorum.
OLED monitörü hariç tutarsak sadece sistem için düşündüğüm bütçe 45-55k aralığı.
Hocam ben sistem toplamayi bilmedigim icin hazir sistem aldim mecbur INTEL I5 14400F - RTX 5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasildir sizce sogutucu olarakta cooler master hyper 212 modelini aldim 48.444tlye geldi. Daha iyi bir sey alınabilir miydi?https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-9600x-alti-cekirdek-3-9-ghz-fiyati,706819130.htmlXpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xpg K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa özelliklerini incele, 3.899,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 55k. RAM'lerin stabilite sorunları var söylentileri var işinizi rahata almak isterseniz bu RAM'den 2 tane.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Eğer ki Ryzen 5 9600X sizi FPS oyunlarında mutlu etmezse şu seçenekler var.
FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.416,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatını haketmiyor maalesef hocam. Ram cl46 baya kötü diğer parçalar iyi fakat fiyatı için fazla. Ryzen 7 9700x çok daha iyi olurdu.Hocam ben sistem toplamayi bilmedigim icin hazir sistem aldim mecbur INTEL I5 14400F - RTX 5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasildir sizce sogutucu olarakta cooler master hyper 212 modelini aldim 48.444tlye geldi. Daha iyi bir sey alınabilir miydi?
Hazıra öyle bir sistem var mıydı hocam dedigim gibi tek tek toplamayla olabilir ama ben montaj yapmayi bilmiyorum maalesef. Cok mu kotu yoksa idare eder mi? Butcem de 50k falan zaten.Fiyatını haketmiyor maalesef hocam. Ram cl46 baya kötü diğer parçalar iyi fakat fiyatı için fazla. Ryzen 7 9700x çok daha iyi olurdu.
Hocam Gene ince hesapdan daha iyisi alınabilirdi. Parça kalitesinde ram kötü sadece. Diğerleri iyi fakat intel işlemci fps oyunları için alınmaz. Aslında hiç alınmaz bana kalırsa.Hazıra öyle bir sistem var mıydı hocam dedigim gibi tek tek toplamayla olabilir ama ben montaj yapmayi bilmiyorum maalesef. Cok mu kotu yoksa idare eder mi? Butcem de 50k falan zaten.
Hocam bilgim olmadigi icin soruyorum, ramde ne kötü, bir de benchmarklara baktim biraz bu fiyat bandindaki ryzen 5 7500fle asagi yukari ayni gibi.Hocam Gene ince hesapdan daha iyisi alınabilirdi. Parça kalitesinde ram kötü sadece. Diğerleri iyi fakat intel işlemci fps oyunları için alınmaz. Aslında hiç alınmaz bana kalırsa.
Bütçenize ryzen 5 9600x li hazır sistemde alınabilirdi hocam. Ramin cl değeri kötü.Hocam bilgim olmadigi icin soruyorum, ramde ne kötü, bir de benchmarklara baktim biraz bu fiyat bandindaki ryzen 5 7500fle asagi yukari ayni gibi.
Moralinizi bozmak gibi olmasın hocam. Diğer parçalar gayet kaliteli. Fakat maalesef sistem fiyatını haketmiyor.Hocam bilgim olmadigi icin soruyorum, ramde ne kötü, bir de benchmarklara baktim biraz bu fiyat bandindaki ryzen 5 7500fle asagi yukari ayni gibi.
Ne gibi sıkıntılar yaratır bu durum? Bu fiyata başka bulamadim maalesef dediginiz ryzen 5 9600x sitemlere baktım 65-70k bandinda o kadar butcem yoktu.Bütçenize ryzen 5 9600x li hazır sistemde alınabilirdi hocam. Ramin cl değeri kötü.
Moralinizi bozmak gibi olmasın hocam. Diğer parçalar gayet kaliteli. Fakat maalesef sistem fiyatını haketmiyor.