45 bin liraya tablet önerisi

Öncelikle hepinize iyi günler, YKS için tablet arıyorum bütçem çok yüksek farkındayım, bu bütçeden en büyük beklentim uzun ömürlülük ve elbette kalite. Samsung Galaxy Tab S11 Ultra aldım lakin ekranı çok büyük olduğu için kullanamayacağımı düşünerek (okula götür-getir) iade ettim. Samsung Ultra modelleri kadar büyük bir ekran istemiyorum, akşamları yatakta vs. kullanılacak ürünler istiyorum yani o yüzden maksiumum 12.6 inç vs. olmalı dostlar. iPad Pro almayi düşündüm gayet rahat 5-6 yıl götürür lakin orada da 1 ay sonra iPad Pro M5 çipli versiyonu tanıtılacak o nedenle iPad konusunda kararsızım. Ayrıca eğitim kampanyasından yararlanmak için Apple'in sitesinden almalıyım ama orada da sadece 3 taksit imkanı var bu da benim için bir eksi. iPad Air'e de baktım işlemci canavar olsa da ekran 60Hz ve IPS olduğu için ona karşı da çok mesafeliyim. AMOLED bir panel istiyorum, içerik ürettiğim minik bir kanalım var. Bu nedenle çok uzun süreler dizi/film izleme sürecim oluyor kanal konsepti olarak. O yüzden beni ders ve dizi film konusunda taşıyacak bir tablet istiyorum. Şu ana kadar aklımda olan modeller;
iPad Air 11
iPad Pro 11.
Honor Magic Pad 2
Xiaomi Pad 7 Pro

Belki Huawei modelleri de olabilir...

Şimdiden vereceğiniz fikirler için hepinize çok teşekkür ederim.
Magic Pad 2 bunların hepsini tokatlar. Şahsen ben 4:3 formatında 60hz ips ekranlı bir tablete o paraları vermem. Gün sonunda film izleyeyim diyorsan çok güzel bir seçenek. Kısa yolları yapay zekası vs. ders açısından güzel

Magic Pad 2 bunların hepsini tokatlar. Şahsen ben 4:3 formatında 60Hz IPS ekranlı bir tablete o paraları vermem. Gün sonunda film izleyeyim diyorsan çok güzel bir seçenek. Kısa yolları yapay zekası vs. ders açısından güzel.

Sağ olun hocam, aileme iPad Pro'yu danışacağım olumsuz cevap alırsam honora yöneleceğim teşekkür ederim.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam, kaça almıştınız acaba? 6 taksit imkanı sunan başka siteler var lakin dediğim gibi Apple'ın kendi sitesinden satın almam durumunda Apple Pencil Pro kampanya ile bedavaya geliyor ama Apple Türkiye'den alırsam da 3 taksit ile sınırlı kalıyor taksit imkanım. 44 bini 3 taksite bölmek de ay sonuna farklı ödeme yöntemleri mi düşünsek diye sordurtuyor :( S9 çoğu yerde beğenilen ve övülen bir tablet hocam onu da araştırdım lakin şu an yazılım desteği uzun olsun istediğim için yeni çıkmış sayılabilecek ürünlere bakıyorum biraz da.
Rica ederim. S9 almanızı ben de önermem. Ekran boyutu aynı olduğu için ve kullandığımız için bahsetmiştim. 46 bine almıştım diye hatırlıyorum. Ha bu arada bu yılın başında da m2 işlemcili ipad air almıştık kız arkadaşıma. Ekran hertzini dert etmezseniz o da baya iyi bir seçenek ama pro biraz daha farklı tabi. Eğer apple oğrenci desteği ile daha mantıklı oluyorsa onu değerlendirmek mantıklı olabilir ama bütçe ve ödemenin uygunluğu konusunda karar sizin. Hepsiburada üzerinde de indirimler oluyor ipad+kalem olarak zaman zaman belki orda makul bir fiyat yakalarsınız.

Rica ederim. S9 almanızı ben de önermem. Ekran boyutu aynı olduğu için ve kullandığımız için bahsetmiştim. 46 bine almıştım diye hatırlıyorum. Ha bu arada bu yılın başında da m2 işlemcili ipad air almıştık kız arkadaşıma. Ekran hertzini dert etmezseniz o da baya iyi bir seçenek ama pro biraz daha farklı tabi. Eğer apple oğrenci desteği ile daha mantıklı oluyorsa onu değerlendirmek mantıklı olabilir ama bütçe ve ödemenin uygunluğu konusunda karar sizin. Hepsiburada üzerinde de indirimler oluyor ipad+kalem olarak zaman zaman belki orda makul bir fiyat yakalarsınız.

Teşekkür ederim, bütün bilgileri harmanlayıp bir karar vereceğim inşallah. Çok sağ olun tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı