ASUS TUF A15, Lenovo LOQ bir de HP Victus arasında seçmeye çalışıyorum. 45'lerde bir bütçem var ve TUF seçecek gibiyim çünkü LOQ'larda anakart ve servis sorunlarının yaygın olduğunu okudum. Victus da içime sinmedi gibi. TUF'da ısınma problemi var diyorlar ama fan ekstra koyarsam başka sıkıntısı kalmaz gibi geldi. Ayrıca TUF'ı Ryzen ve NVIDIA, en az 16 GB alabileceğim güvenilir bir yer varsa önerebilir misiniz? i5'ten emin olamadım, öbür türlü de stoklarda yok.
Asus TUF Gaming A15 (2023) FA507NV-LP034W Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming A15 (2023) FA507NV-LP034W Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Tersine 7435HS'den bahsediyorsan daha iyi bir islemci 13500HX. Ryzen HS islemciler rekabetci oyun performansi olarak kotuler, L3 Cache onbellekleri dusuk.
Tersine 7435HS'den bahsediyorsan daha iyi bir islemci 13500HX. Ryzen HS islemciler rekabetci oyun performansi olarak kotuler, L3 Cache onbellekleri dusuk.
We compared two laptop CPUs: Intel Core i5 13500HX with 14 cores 2.5GHz and AMD Ryzen 7 7435HS with 8 cores 3.1GHz . You will find out which processor performs better in benchmark tests, key specifications, power consumption and more.