45 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
45000

Yabanos

Hectopat
Daha fazla  
Üniversite için ve oyun oynamak için maksimum 45k fiyat bandında laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Üniversite için ve oyun oynamak için maksimum 45k fiyat bandında laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Victus:
Acer:
Bu konuda da aynı cihazları önerdim. Performans olarak victus daha iyi. Panel olarak Acer daha iyi.

Victus:
Acer:
Bu konuda da aynı cihazları önerdim. Performans olarak Victus daha iyi. Panel olarak Acer daha iyi.

Hangisi bana sıcaklık ve performans konusunda sıkıntı çıkarmaz.

Hangisi bana sıcaklık ve performans konusunda sıkıntı çıkarmaz.

Performans olarak Victus, sıcaklık olarak Victus'un işlemcisinin gücünden dolayı Acer modelden biraz daha fazla ısınacaktır bu normal ayrıca Acer model sıvı metal uygulamalı geliyor bununda Acer'in soğutmasına bir artısı var. Kısacası performans istiyorsanız Victus. Panel kalitesi istiyorsanız Acer.

Performans olarak Victus, sıcaklık olarak Victus'un işlemcisinin gücünden dolayı Acer modelden biraz daha fazla ısınacaktır bu normal ayrıca Acer model sıvı metal uygulamalı geliyor bununda Acer'in soğutmasına bir artısı var. Kısacası performans istiyorsanız Victus. Panel kalitesi istiyorsanız.

Şu model nasıl bütçeyi arttırabilirsem alınır mı? Diğerlerine göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı