Üniversite için ve oyun oynamak için maksimum 45k fiyat bandında laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Bu konuda da aynı cihazları önerdim. Performans olarak victus daha iyi. Panel olarak Acer daha iyi.45 bin TL laptop önerisi
Selamlar 45 bin TL bütçem var, sık oyun oynayan biriyim fakat aynı zamanda mühendislik okuyorum; oradaki çizim, yazılım vs. işleri için de işime yarayacak laptop önerebilir misiniz? Bir de müşteri hizmetleri kalitesinden dolayı Monster çok ilgimi çekti fakat ısınma problemi vs. olduğunu da...www.technopat.net
Victus:
Acer:![]()
Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 16 AN16-41-R08S NH.QLLEY.002 Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele...www.akakce.com
Bu konuda da aynı cihazları önerdim. Performans olarak Victus daha iyi. Panel olarak Acer daha iyi.
Victus.Hangisi bana sıcaklık ve performans konusunda sıkıntı çıkarmaz.
Hangisi bana sıcaklık ve performans konusunda sıkıntı çıkarmaz.
Performans olarak Victus, sıcaklık olarak Victus'un işlemcisinin gücünden dolayı Acer modelden biraz daha fazla ısınacaktır bu normal ayrıca Acer model sıvı metal uygulamalı geliyor bununda Acer'in soğutmasına bir artısı var. Kısacası performans istiyorsanız Victus. Panel kalitesi istiyorsanız.
Şu model nasıl bütçeyi arttırabilirsem alınır mı? Diğerlerine göre.
Panel hariç güzel. Onun yerine bunu alın pil ömrü daha yüksek ve işlemcisi daha verimli. Performansları denk.Şu model nasıl bütçeyi arttırabilirsem alınır mı? Diğerlerine göre.
Diğer attıkların arasında en mantıklısı bu sanırımPanel hariç güzel. Onun yerine bunu alın pil ömrü daha yüksek ve işlemcisi daha verimli. Performansları denk.
8845 HS işlemci kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.