PhenomXD Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Bütçe maksimum 45k. Aklımda bu sistem var fakat hangi geliştirmeleri yapacağım hakkında pek bir fikrim yok tavsiye almak istedim Fenix Gold - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bütçe maksimum 45k. Aklımda bu sistem var fakat hangi geliştirmeleri yapacağım hakkında pek bir fikrim yok tavsiye almak istedim Fenix Gold - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
F Fenerbahce_1907 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 PhenomXD dedi: Bütçe maksimum 45k. Aklımda bu sistem var fakat hangi geliştirmeleri yapacağım hakkında pek bir fikrim yok tavsiye almak istedim Fenix Gold - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... RAM 32 olursa baska yapacak bir şey yok çok oyun yüklerim dersen SSD 2 TB yapabilirsin. Fenerbahce_1907 dedi: RAM 32 olursa baska yapacak bir şey yok çok oyun yüklerim dersen SSD 2 TB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ana kartta b serisi olabilir belki.
PhenomXD dedi: Bütçe maksimum 45k. Aklımda bu sistem var fakat hangi geliştirmeleri yapacağım hakkında pek bir fikrim yok tavsiye almak istedim Fenix Gold - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... RAM 32 olursa baska yapacak bir şey yok çok oyun yüklerim dersen SSD 2 TB yapabilirsin. Fenerbahce_1907 dedi: RAM 32 olursa baska yapacak bir şey yok çok oyun yüklerim dersen SSD 2 TB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ana kartta b serisi olabilir belki.
PhenomXD Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 Fenerbahce_1907 dedi: RAM 32 olursa baska yapacak bir şey yok çok oyun yüklerim dersen SSD 2 TB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında işlemciyi 14600KF yapmayı düşünüyordum fakat soğutucu ve güç kaynağı yeterli olur mu bilemedim.
Fenerbahce_1907 dedi: RAM 32 olursa baska yapacak bir şey yok çok oyun yüklerim dersen SSD 2 TB yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında işlemciyi 14600KF yapmayı düşünüyordum fakat soğutucu ve güç kaynağı yeterli olur mu bilemedim.