45 bin TL i7 12700KF ve RTX 4060 sistem önerisi

Bütçe
40.000 - 45.000
Benim puanım belli 7/10. Geçen sistem atmış adama PSU koymamış adama diyor ki 36 bin TL ama biraz daha ekle bunu al diyor.
@efebatiin hocama itimadımız, güvenimiz tamdır! O Efe hocamın değil klavyenin suçu! Efe hocam yazmıştır tuş basmamıştır! Arkandayım hocam @efebatiin

@efebatiin hocama itimadımız, güvenimiz tamdır! O Efe hocamın değil klavyenin suçu! Efe hocam yazmıştır tuş basmamıştır! Arkandayım hocam @efebatiin

Aynen öyle klavyem bozuk zaten zar zor basıyor yumruk atacağım en sonunda bayram gelsin zengin olup yeni klavye alacağım o zaman nasıl sistemler atıyorum gör

Aynen öyle klavyem bozuk zaten zar zor basıyor yumruk atacağım en sonunda bayram gelsin zengin olup yeni klavye alacağım o zaman nasıl sistemler atıyorum gör
Dolar 50 olsun görüm seni nasıl sistemler atıyorsun.
9070 xt bekleyin almayın fiyatlar düşer.

Dolar 50 olsun görüm seni nasıl sistemler atıyorsun.
9070 xt bekleyin almayın fiyatlar düşer.
Sır perdesini aralıyorum net bilgi içeriden. @56136 hocam Nvidia ajanıdır. Jensen dedemizin çok uzaktan baya uzaktan akrabasıdır. @efebatiin Hocamın üzerine oynayarak AMD önermesini engellemeye çalışmaktadır. Net bilgidir, itibar ediniz. Oynanan oyunlara yılma hocam! @efebatiin

Anlaşıldı şimdi gerçek yüzü @ıamnathean ın gizli NVIDIA ajanı
Etiketleyemedik

Yakalandım.

4060 verdiler bir tane dediler nVidia savun bende tamam abi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…