45 bin TL laptop önerisi

n0se52

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar 45 bin TL bütçem var, sık oyun oynayan biriyim fakat aynı zamanda mühendislik okuyorum; oradaki çizim, yazılım vs. işleri için de işime yarayacak laptop önerebilir misiniz?

Bir de müşteri hizmetleri kalitesinden dolayı Monster çok ilgimi çekti fakat ısınma problemi vs. olduğunu da gördüm, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 45 bin TL bütçem var, sık oyun oynayan biriyim fakat aynı zamanda mühendislik okuyorum; oradaki çizim, yazılım vs. işleri için de işime yarayacak laptop önerebilir misiniz?

Bir de müşteri hizmetleri kalitesinden dolayı Monster çok ilgimi çekti fakat ısınma problemi vs. olduğunu da gördüm, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Monster Clevo kasaları ısınıyor ama Tongfang ve MSI kasalarda bu sorunlar yok kafanızda olan bir Monster varsa atın Clevo mu bakalım Semruk serisi MSI kasa. Ama gene de Monster önermiyorum.

Monster alınmaz.

hocam monster güzel evet fiyat olarak da iyi ama ısınma problemi var genel olarak
bende almayı düşünüyorum bir tane ama yurt dışından alacağım.

Lenovo / MSİ bakabilirsin

Hocam Monster güzel evet fiyat olarak da iyi ama ısınma problemi var genel olarak
Bende almayı düşünüyorum bir tane ama yurt dışından alacağım.

Lenovo / MSI bakabilirsin

Monstera fiyat olarak iyi diyen birisi piyasayı bilmiyor demektir. Monster kazığında kazığıdır. MSI'in bu bütçede güzel laptopları yok.

Monstera fiyat olarak iyi diyen birisi piyasayı bilmiyor demektir. Monster kazığında kazığıdır. MSI'in bu bütçede güzel laptopları yok.
illa her şeyi açıklamak gerekirse fiyat olarak avantaj sağlıyor 12 taksit imkanı var 3 yıl garanti veriyor ve ömür boyu bakımı ile düşünürsen iyi avantaj sağlıyor.

ikinci olarak önerdiğin laptop da kasası sağlam yapıda değil ve sorun çıkaran bir ürün diye biliyorum

İlla her şeyi açıklamak gerekirse fiyat olarak avantaj sağlıyor 12 taksit imkanı var 3 yıl garanti veriyor ve ömür boyu bakımı ile düşünürsen iyi avantaj sağlıyor.

İkinci olarak önerdiğin laptop da kasası sağlam yapıda değil ve sorun çıkaran bir ürün diye biliyorum.

Tongfang kasasını kuzenim kullanıyor 4 yıl olacak bakım dışında geçen ay paneli patladı o kadar sorunsuz gitti. Ben Clevo kullanıyorum 1 yılda 10 kere servise gittim.

İlla her şeyi açıklamak gerekirse fiyat olarak avantaj sağlıyor 12 taksit imkanı var 3 yıl garanti veriyor ve ömür boyu bakımı ile düşünürsen iyi avantaj sağlıyor.

İkinci olarak önerdiğin laptop da kasası sağlam yapıda değil ve sorun çıkaran bir ürün diye biliyorum

Taksit imkanı var diye kazık yemek mantıklı mı? Servis konusunda bir şey diyemem çünkü gerçekten iyiler tek iyi yanları bu servisi olabilir.

Monster Clevo kasaları ısınıyor ama Tongfang ve MSI kasalarda bu sorunlar yok kafanızda olan bir Monster varsa atın Clevo mu bakalım Semruk serisi MSI kasa. Ama gene de Monster önermiyorum.
Abra A5 V20.3.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
bu model ilgimi çekti

bir de bu nasıldır ekran kartının kaç w olduğunu bulamadım ama fiyatı çok iyi geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı