kerem.wrld
Hectopat
Merhaba, yarın almayı düşünüyorum. Parça parça yerine tek bir siteden alacağım.
Tek bir site olması şart mı? Genelde tek site üzerinden toplanınca bazı parçalar gereksiz daha pahalı oluyor.
Ne için kullanıcaksınız.
Evet maalesef.
FC 25 CS LoL oynarım genelde.
Valla sistem toplama işi herkesin kendi tercihleri bazı model ve markalarla olan deneyimlerine göre değişir Arkadaş soru sordu kendi tercihime göre cevap verdim ve sen gülme emojisi koydunBütçenin 2K daha üstüne çıkabilirsen parça parça 9070 sistemler toplanabiliyor eğer çıkamazsan 7800XT bir sistem öneririm.
Ekran kartını 7800XT SSD'yi Kingston Renegade anakartı B650M-B seç.
Toplamda 44.899TL![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
@RandomAccessMemories gülme sebebin nedir 45k bütçede 4070 öneriyorsunve yanına da Intel işlemci ya da ölü soket mi demeliydim
attığın sistemdeki RAM'lere bir şey bile demiyorum tek kelimeyle berbat SSD'nin zaten kendisine yararı yok
![]()
Vallahi sistem toplama işi herkesin kendi tercihleri bazı model ve markalarla olan deneyimlerine göre değişir arkadaş soru sordu kendi tercihime göre cevap verdim ve sen gülme emojisi koydun. Verdiğim kasa kanımca kaliteden ödün vermek istemediğim için NVIDIA model bir kart içeriyor. Güncellemer, performans vsyr. Olarak hala oldukça önde olan bir markadan bir seçim yaptım sen böyle düşünmek zorunda değilsin. Ayrıca 32 GB RAM neye göre gerekli? Adam daha ne oynayacağını söylememişti ki şu an oyunlara bakarsan gerekli değil. Ayrıca anakart olarak MSI gibi bir marka tercih etmem bunların hepsi kendi deneyim ve araştırmalarımla kalite performans arasında değerlendirmem sonucu verdiğim kararlar. İstediğin araştırmaları vsyr. Yollayarak bir ton mesaj atabilirsin seçtiğin markaların daha iyi olduğunu düşünerek. Ama sorun şu: IPhone'da bütün modellerle sabaha kadar karşılaştırılabilir birçok noktada düşük kalıyormuş gibi gözükebilir ama işin sonunda maalesef öyle olmaz marka kalitesi dediğimiz yazılım kalitesi dediğimiz bir olay var bu dünyada. Ve senin seçtiğin PC bileşenlerinin marka olarak kalitesiz. Attığın kartla benim kart arasında interete girip bakabilirsin 5-10 arası bir FPS farkı var bu fark için kalite düşürmeye asla değmez bari bahsettiğin AMD kart 40-50 FPS önde olsa o zaman oturup düşünelim derdim.
Bu sistem nasıl.![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 GAMING OC 16GB-GIGABYTE B650-16GB DDR5-500GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 9070 GAMING OC 16GB-GIGABYTE B650-16GB DDR5-500GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.