45 bin TL sistem önerisi

Evet maalesef.

FC 25 CS LoL oynarım genelde.

Bütçenin 2K daha üstüne çıkabilirsen parça parça 9070 sistemler toplanabiliyor eğer çıkamazsan 7800XT bir sistem öneririm.

Ekran kartını 7800XT SSD'yi Kingston Renegade anakartı B650M-B seç.
Toplamda 44.899TL

@RandomAccessMemories gülme sebebin nedir? 45k bütçede 4070 öneriyorsun :D ve yanına da Intel işlemci ya da ölü soket mi demeliydim :D attığın sistemdeki RAM'lere bir şey bile demiyorum tek kelimeyle berbat SSD'nin zaten kendisine yararı yok :)

Son düzenleme:
Bütçenin 2K daha üstüne çıkabilirsen parça parça 9070 sistemler toplanabiliyor eğer çıkamazsan 7800XT bir sistem öneririm.

Ekran kartını 7800XT SSD'yi Kingston Renegade anakartı B650M-B seç.
Toplamda 44.899TL

@RandomAccessMemories gülme sebebin nedir 45k bütçede 4070 öneriyorsun :D ve yanına da Intel işlemci ya da ölü soket mi demeliydim :D attığın sistemdeki RAM'lere bir şey bile demiyorum tek kelimeyle berbat SSD'nin zaten kendisine yararı yok :)
Valla sistem toplama işi herkesin kendi tercihleri bazı model ve markalarla olan deneyimlerine göre değişir Arkadaş soru sordu kendi tercihime göre cevap verdim ve sen gülme emojisi koydun :) . Verdiğim kasa kanımca kaliteden ödün vermek istemediğim için NVİDİA model bir kart içeriyor .Güncellemer , performans vsyr. olarak hala oldukça önde olan bir markadan bir seçim yaptım sen böyle düşünmek zorunda değilsin . Ayrıca 32GB ram neye göre gerekli ? adam daha ne oynayacağını söylememişti ki şu an oyunlara bakarsan gerekli değil . Ayrıca anakart olarak MSI gibi bir marka tercih etmem bunların hepsi kendi deneyim ve araştırmalarımla kalite performans arasında değerlendirmem sonucu verdiğim kararlar . istediğin araştırmaları vsyr. yollayarak bir ton mesaj atabilirsin seçtiğin markaların daha iyi olduğunu düşünerek. Ama sorun şu : İphone'da bütün modellerle sabaha kadar karşılaştırılabilir bir çok noktada düşük kalıyormuş gibi gözükebilir ama işin sonunda maalesef öyle olmaz marka kalitesi dediğimiz yazılım kalitesi dediğimiz bir olay var bu dünyada. Ve senin seçtiğin PC bileşenlerinin marka olarak kalitesiz . Attığın kartla benim kart arasında interete girip bakabilirsin 5-10 arası bir FPS farkı var bu fark için kalite düşürmeye asla değmez bari bahsettiğin AMD kart 40-50 fps önde olsa o zaman oturup düşünelim derdim .

Vallahi sistem toplama işi herkesin kendi tercihleri bazı model ve markalarla olan deneyimlerine göre değişir arkadaş soru sordu kendi tercihime göre cevap verdim ve sen gülme emojisi koydun :). Verdiğim kasa kanımca kaliteden ödün vermek istemediğim için NVIDIA model bir kart içeriyor. Güncellemer, performans vsyr. Olarak hala oldukça önde olan bir markadan bir seçim yaptım sen böyle düşünmek zorunda değilsin. Ayrıca 32 GB RAM neye göre gerekli? Adam daha ne oynayacağını söylememişti ki şu an oyunlara bakarsan gerekli değil. Ayrıca anakart olarak MSI gibi bir marka tercih etmem bunların hepsi kendi deneyim ve araştırmalarımla kalite performans arasında değerlendirmem sonucu verdiğim kararlar. İstediğin araştırmaları vsyr. Yollayarak bir ton mesaj atabilirsin seçtiğin markaların daha iyi olduğunu düşünerek. Ama sorun şu: IPhone'da bütün modellerle sabaha kadar karşılaştırılabilir birçok noktada düşük kalıyormuş gibi gözükebilir ama işin sonunda maalesef öyle olmaz marka kalitesi dediğimiz yazılım kalitesi dediğimiz bir olay var bu dünyada. Ve senin seçtiğin PC bileşenlerinin marka olarak kalitesiz. Attığın kartla benim kart arasında interete girip bakabilirsin 5-10 arası bir FPS farkı var bu fark için kalite düşürmeye asla değmez bari bahsettiğin AMD kart 40-50 FPS önde olsa o zaman oturup düşünelim derdim.

Ekran kartını NVIDIA seçmek için diğer bütün bileşenlerin kalitesini düşürmüşsün ve hala o berbat sistemi bana savunuyorsun :) sana gülme atmamın sebebi o sistemin berbat bir sistem olmasıydı. O bütçede alınmaması gereken bir sistemse tabii ki de gülme emojisi atarım sonuçta sistemin parasını sen vermiyorsun ya? Ve sistemimde ki hangi parça kalitesizmiş? Bunu benim sana demem lazım asıl ama kendin bilirsin :D CL40 5200MHz rezil bir RAM DRAM'i bile olmayan berbat bir SSD ölü soket bir işlemci ve fiyatına asla değmeyecek bir ekran kartı :D ayrıca o sistem için daha kule tipi bir soğutucu da alman lazım. 32 GB RAM neden gereksiz olsun? 45k gibi bir bütçede 16 GB RAM alıyorsan tuhaf cidden Windows 11 zaten sadece 4 5GB RAM yiyor biraz mantıklı düşün :) konu sahibi hayatının sonuna kadar LoL oynayacak değil ya illaki başka oyunlarda oynamak isteyecek o zamanda 16 GB RAM yetecek mi?
Konuyu daha uzatmak istemiyorum attığın sistem genel olarak berbat ötesi bir sistem sırf ekran kartını NVIDIA seçmek için diğer tüm parçaları aşırı kalitesiz seçilmiş.

Bu sistem nasıl.

Anakart Secure Boot sorunlu ve yanlış hatırlamıyorsam yanıyordu ve SSD kötü. Eğer bütçen çıkarsa parça parça daha kalitelisini toplayabilirsin 47k gibi bir fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı