Merhaba arkadaşlar şimdi ben kendime almayacağım. Bilgisayarı benim var, arkadaşa alacağız, normalde kendim bakıyorum ancak işlerim olduğu için buraya yazıyorum. Maximum 45 bin TL olacak şekilde bir masaüstü kasa lazım mümkünse de RTX olacak, 5060 zorlayarak da 5070'li bir kasa toplanır diye düşünmekteyim. Şimdiden sağ olun.
En ucuz Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa özelliklerini incele, 1.230,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Toplamda 46k.
Hazır sistem arayacağım güzel bir sistem bulursam atarım.
En ucuz Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa özelliklerini incele, 1.230,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 559,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Toplamda 46k.
Hazır sistem arayacağım güzel bir sistem bulursam atarım.
Attığım sistem AM5 olduğundan hazır sisteme göre daha avantajlı olur. İleride yükseltmek istersen AM5 zorluk çıkarmaz fakat Intel için aynısı geçerli değil.