45 bin TL sistem toplama

ferhatdemirhan

Femtopat
Daha fazla  
45k yi aşmayacak şekilde hazır sistemde olur, ayrı toplamada olur bayağıdır araştırıyorum kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
İstediğim özelliklerdw şunlar.
B serisi anakart.
32 RAM.
1TB SSD.

45k yi aşmayacak şekilde hazır sistemde olur, ayrı toplamada olur bayağıdır araştırıyorum kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
İstediğim özelliklerdw şunlar.
B serisi anakart.
32 RAM.
1TB SSD.

1752151567886.png

Özelleştirmelere dikkatlı bakarsan sistem bu şekilde oluyor. Bütçen artar mı?

Eki Görüntüle 2531812

Bu şekilde aklıma yattı fakat benimde bulduğum bi sistemide inceleyebilirmisiniz

Buna ayrı olarak bir kuletipi alarak nasıl olur.

Eki Görüntüle 2531812

Teşekkür ederim hocam ama aynı fiyata arkadaşın önerdiği 5070'li sistem kafama yattı gibi yine de teşekkürler.

Rica ederim hocam, tabii RTX5070 ekran kartı daha güçlü benim dizdiğim daha dengeli diyelim işlemci, anakart vs daha üst seviye ona göre karar verirsin.

9600x çok mantıksız bir işlemci, 7500f ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Diğer parçaları model bağlamında beğendiğimi söyleyebilirim ssd exceria pro ekran kartı 5070 işlemci de 7500f yapılırsa alınabilir bir sistem.

Tabi ki bütçe çıkarsa.
Hocam aslında şöyle benim kasa ve monitör için toplam bütçem 54k .
2k monitörüde 8-9k desek bütçe en fazla 46k oluyor o sebeple bütçeyi arttırmam zor

9600X çok mantıksız bir işlemci, 7500F ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Diğer parçaları model bağlamında beğendiğimi söyleyebilirim SSD Exceria Pro ekran kartı 5070 işlemci de 7500F yapılırsa alınabilir bir sistem.

Tabii ki bütçe çıkarsa.

İlk Kioxia ile 5070 koydum da hocam 7-8 bin lira aşıyor bütçesini bu şekil daha mantıklı. 9600X tabii ki daha performanslı 7500F'e göre de aralarındaki fiyat farkına değer mi tartışılır? Bana göre yeni her zaman iyidir :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı