45k yi aşmayacak şekilde hazır sistemde olur, ayrı toplamada olur bayağıdır araştırıyorum kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
İstediğim özelliklerdw şunlar.
B serisi anakart.
32 RAM.
1TB SSD.
45k yi aşmayacak şekilde hazır sistemde olur, ayrı toplamada olur bayağıdır araştırıyorum kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.
İstediğim özelliklerdw şunlar.
B serisi anakart.
32 RAM.
1TB SSD.
9600x çok mantıksız bir işlemci, 7500f ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Diğer parçaları model bağlamında beğendiğimi söyleyebilirim ssd exceria pro ekran kartı 5070 işlemci de 7500f yapılırsa alınabilir bir sistem.
Rica ederim hocam, tabii RTX5070 ekran kartı daha güçlü benim dizdiğim daha dengeli diyelim işlemci, anakart vs daha üst seviye ona göre karar verirsin.
9600x çok mantıksız bir işlemci, 7500f ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Diğer parçaları model bağlamında beğendiğimi söyleyebilirim ssd exceria pro ekran kartı 5070 işlemci de 7500f yapılırsa alınabilir bir sistem.
9600X çok mantıksız bir işlemci, 7500F ile aralarında neredeyse hiçbir fark yok. Diğer parçaları model bağlamında beğendiğimi söyleyebilirim SSD Exceria Pro ekran kartı 5070 işlemci de 7500F yapılırsa alınabilir bir sistem.
İlk Kioxia ile 5070 koydum da hocam 7-8 bin lira aşıyor bütçesini bu şekil daha mantıklı. 9600X tabii ki daha performanslı 7500F'e göre de aralarındaki fiyat farkına değer mi tartışılır? Bana göre yeni her zaman iyidir