45 bin TL telefon önerisi

• Konuyu başlatan ErdemG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 980

ErdemG

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i9 19772k - nvidia rtx 4090ti - 128 gb ram- windows 7
Meslek
Tesisat Uzmanı
Merhaba bütçem 40-45k civarı taksitle almak istiyorum. Sizce hangi telefonlar mantıklıdır? En az 4-5 sene kullanacağım. iPhone istiyorum ama pek anlamıyorum. iPhone 15 mantıklı mıdır?

Merhaba bütçem 40-45k civarı taksitle almak istiyorum sizce hangi telefonlar mantıklıdır en az 4-5 sene kullanacağım iPhone istiyorum ama pek anlamıyorum iPhone 15 mantıklı mıdır?

Ve yenilenmiş telefon hakkında düşünceleriniz neler sizce alınır mı?

Merhaba bütçem 40-45k civarı taksitle almak istiyorum. Sizce hangi telefonlar mantıklıdır? En az 4-5 sene kullanacağım. iPhone istiyorum ama pek anlamıyorum. iPhone 15 mantıklı mıdır?

Merhaba, gerçek kullanıcı deneyimlerini aktaracağım.

İkinci el tamirli (Yenilenmiş adı altında) telefonları genel olarak tavsiye etmiyorum. Cihazın geçmişi, takılan parçalar ve aldığı darbeler gibi unsurları bilmediğimiz için uzun vadede sorun yaşama olasılığı vardır, biraz da şans meselesidir.

Öncelikle, iPhone 15 modeli alınır mı? Tabii ki alınır. Gündelik kullanım, kamera performansı ve oyun performansı yeterli düzeyde. Gündelik kullanımda bir günü rahatça çıkarabilirsiniz. 60 Hz ekran çok takmazsanız kullanılabilir. Zaten iOS, Android ile kıyaslandığında daha akıcıdır.

Özellikle iPhone istediğiniz için ekstra bir öneri yapmıyorum.

14T pro, çıkarsa Xiaomi 15. Daha da çıkarsa Magic 7 pro güzeldir.

İkinci el tamirli telefonları genel olarak tavsiye etmiyorum. Cihazın geçmişi, takılan parçalar ve aldığı darbeler gibi unsurları bilmediğimiz için uzun vadede sorun yaşama olasılığı vardır, biraz da şans meselesidir.

Öncelikle, iPhone 15 modeli alınır mı? Tabii ki alınır. Gündelik kullanım, kamera performansı ve oyun performansı yeterli düzeyde. Gündelik kullanımda bir günü rahatça çıkarabilirsiniz. 60 Hz ekran çok takmazsanız kullanılabilir. Zaten iOS, Android ile kıyaslandığında daha akıcıdır.

Hocam bu bütçeye en iyi seçenek iPhone 16e duruyor güncel cihazlarda.

Hepinize teşekkür ederim yenilenmişi eledim iphone 16e var aklımda ve bazıları yurt dışı alırsam her yıl 8 ay kullanabildiğimi söylenmiş benzer konuda her sene böyle mi oluyor?

14T Pro veya Xiaomi 15 olabilir, daha hızlı şarj desteği bile olmayan Samsung çöplüklerine bulaşma derim.

İkinci el telefonları genel olarak tavsiye etmiyorum. Cihazın geçmişi, takılan parçalar ve aldığı darbeler gibi unsurları bilmediğimiz için uzun vadede sorun yaşama olasılığı vardır, biraz da şans meselesidir.

Hocam bu bütçeye en iyi seçenek iPhone 16e duruyor güncel cihazlarda.

İPhone 16E modeli tam bir fiyasko, asla alınmaz. Önerdiğiniz modelde tek lens mevcut ve gece performansı ile kamera performansı, iPhone 15 kadar iyi değil. Sebeplerini ve artılarını sıralayabilirim, ancak konu dışı olduğundan bu kısmı geçiyorum. Arkadaşınızın sorusuna yönelik konuşmamı zaten yanıtladım.

Hepinize teşekkür ederim yenilenmişi eledim iPhone 16e var aklımda ve bazıları yurt dışı alırsam her yıl 8 ay kullanabildiğimi söylenmiş benzer konuda her sene böyle mi oluyor?

Her sene 8 ay açıktırıcaksın. Diğer aylarda çift iCloud ile kullanabilirsiniz. Farklı iPhone modelleriyle, yurt içindeki 6 veya 7 serisi gibi modellerle görüşme yapabilir ve internet kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı