ErdemG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- intel core i9 19772k - nvidia rtx 4090ti - 128 gb ram- windows 7
- Meslek
- Tesisat Uzmanı
Merhaba, gerçek kullanıcı deneyimlerini aktaracağım.
İkinci el telefonları genel olarak tavsiye etmiyorum. Cihazın geçmişi, takılan parçalar ve aldığı darbeler gibi unsurları bilmediğimiz için uzun vadede sorun yaşama olasılığı vardır, biraz da şans meselesidir.
Öncelikle, iPhone 15 modeli alınır mı? Tabii ki alınır. Gündelik kullanım, kamera performansı ve oyun performansı yeterli düzeyde. Gündelik kullanımda bir günü rahatça çıkarabilirsiniz. 60 Hz ekran çok takmazsanız kullanılabilir. Zaten iOS, Android ile kıyaslandığında daha akıcıdır.
Özellikle iPhone istediğiniz için ekstra bir öneri yapmıyorum.
iPhone 16E modeli tam bir fiyasko, asla alınmaz. Önerdiğiniz modelde tek lens mevcut ve gece performansı ile kamera performansı, iPhone 15 kadar iyi değil. Sebeplerini ve artılarını sıralayabilirim, ancak konu dışı olduğundan bu kısmı geçiyorum. Arkadaşınızın sorusuna yönelik konuşmamı zaten yanıtladım.
Her sene 8 ay açıktırıcaksın. Diğer aylarda çift iCloud ile kullanabilirsiniz. Farklı iPhone modelleriyle, yurt içindeki 6 veya 7 serisi gibi modellerle görüşme yapabilir ve internet kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim yurt dışında karar kıldım yakın diye bulgaristana araç ile gidip alıp gelsem hem aklımda gezme planı vardı getirebilir miyim? Veya araç ile geçerken sıkıntı oluyor mu?