45 bin TL üniversite, render ve oyun için laptop önerisi

Gölge Hayalet

Hectopat
Arkadaşlar laptop alacağım oyun, render ve klasik üniversite dersleri için. Kendi araştırmalarım ve bir arkadaşında önerisi ile şu laptopa karar kıldım: https://app.hb.biz/DDTg3g1Clypx
Sizce nasıl bir sorun çıkarır mı? Darboğaz, donanım yetersizliği gibi veya bu bütçelerde daha iyi dediğiniz bir laptop öneriniz var mıdır? Bütçe 45K'ya kadar çıkabilir. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

bunu almayı düşünüyordum fakat %45 NTSC'imiş o yüzden vazgeçtim.

Dosya Ekleri

• image.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 23
Attığım Nitro %100sRGB. Bazı kişiler saf GPU gücünü istiyor alternatif olarak 2 cihazı da atıyorum. Nitro 16 alabilirsiniz.
hocam özellik yazmıyordu satıcının kendisine sordum ve attığım ekran görüntüsündeki cevabı aldım. %45 NTSC'imiş yazdı ve sorduğum arkadaşlarımda ekranı önemsemiyorsan al dediler fakat %45 NTSC hiç alışabileceğimbir özellik değil. bir yanlıslık olabilir mi sizin %100sRGB olarak kastettiğiniz 4070'li HP Victusmu ?

@Gölge Hayalet Bu cihazda yanlışlık yok. Belirsizlik HX V16 cihazlarda var. 4070 %45NTSC.
%100sRGB olan Nitro 16.
hocam %45NTSC ile %100sRGB'nin farkını anlayabileceğim bir test biliyor musunuz ? youtubeden baktım fakat anlayamadım videolardan.veya öyle cok anlasılır bir fark değil mi tercihi etkileyecek kadar? arkadaşlar bana cok büyük fark varmıs gibi anlattı fakat videolarda öyle bir şey göremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…