45 bin TL yazılım için bilgisayar önerisi

evrim98

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,
Öncelikle ben yazılım alanında kullanmak için bilgisayar almak istiyorum. Bir kursa katıldım bu kursun adı da Full stack Java eğitimi, burada daha çok mobil uygulama gerçekleştireceğiz. IntelliJ IDEA Ultimate programını kullanacağım, buna göre bana bir bilgisayar önerir misiniz? (bütçe 40-45 bin arası)

Son düzenleyen: Moderatör:
en az 4060 ekran kartı lazım

Ne alırsın bilmiyorum ama Intel tabanlı al. Gerçi yeni AMD işlemciler nasıl bilmiyorum, eskiden AMD laptop ile sorun yaşıyorduk Android Studio'da ara sıra.

Son düzenleme:
50.000 - 100.000 TL arası önerilede masaüstü PC olarak grafik, video tasarım ve oyun için ben açığım var mı herhangi bir tavsiyeniz.

Son düzenleme:
50.000 - 100.000 TL arası önerilede grafik, video tasarım ve oyun için ben açığım var mı herhangi bir tavsiyeniz.

Yazmayı unutmuşum masaüstü olacak.

Yeni konu açıp etiketle beni.

Yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz.

en az 4060 ekran kartı lazım
Ekran kartına niçin ihtiyaç duyacağım?

Ne alırsın bilmiyorum ama Intel tabanlı al. Gerçi yeni AMD işlemciler nasıl bilmiyorum, eskiden AMD laptop ile sorun yaşıyorduk Android Studio'da ara sıra.

böyle bir bilgisayar beğendim özellikleri iyi pc nin dezavantajları var mı bilmiyorum, bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…