Herkese selam. 45 bin TL bütçem var. Özellikler RAM SSD sonradan ekleyebilirim, yazılım ile uğrasiyorum, unide kutuphanede lazim olabilme ihtimali var. Fan sesi ısınma sorunu olmazsa kronik problemi olmayan beni uzun götürebilecek mümkünse Lenovo gibi Çin menşeli olmayan laptop önerilirinizi bekliyorum. ASUS TUF falan baktim.
Casper gayet iyi bir marka sorunu yok Monster'de videolarda görüldüğü gibi ısındığı için sevilmiyor o zaten gayet normal herkes gördüğünü yazması yol değil. Casper iyi bir marka.
Casper gayet iyi bir marka sorunu yok Monster'de videolarda görüldüğü gibi ısındığı için sevilmiyor o zaten gayet normal herkes gördüğünü yazması yol değil Casper iyi bir marka.
Kronik sorunu olmayan bilgisayar istemiş konu sahibi, ben de gördüğümü yazdım. Şu an elimin altındaki makinenin markasını beğenmiyorum yani Casper Excalibur'u, ben de yazayım dedim, burada tek tek neden kronik sorunu var yazmayacağım.
Kronik sorunu olmayan bilgisayar istemiş konu sahibi, ben de gördüğümü yazdım. Şu an elimin altındaki makinenin markasını beğenmiyorum yani Casper Excalibur'u, ben de yazayım dedim, burada tek tek neden kronik sorunu var yazmayacağım.
Hocam ASUS TUF alirim daha iyi diyeyim Lenovo falan istemediğimi özellikle belirttim. Açıkçası arada kaldim hani masi falan da iyi diyorlar. Kronik problemi olmayan sağlam bir şey istiyorum.
Hocam ASUS TUF alirim daha iyi diyeyim Lenovo falan istemediğimi özellikle belirttim. Açıkçası arada kaldim hani masi falan da iyi diyorlar. Kronik problemi olmayan sağlam bir şey istiyorum.