vatankomurcu Yoctopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #11 Fruko Gazoz dedi: iGpu Dahili gpu demek, Intel graphics ya da Radeon graphics yani. Bahsettiğimiz cihazda ryzen 7 7435hs var ve bu işlemcide iGpu yok, umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Ah tamam şimdi anladım, o spesifik modelden bahsetmiyordum ben seriden bahsediyordum, benim hatam. Aldım bir LOQ, katkılarınız için teşekkürler. Son düzenleme: 23 Ocak 2025
Fruko Gazoz dedi: iGpu Dahili gpu demek, Intel graphics ya da Radeon graphics yani. Bahsettiğimiz cihazda ryzen 7 7435hs var ve bu işlemcide iGpu yok, umarım anlatabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Ah tamam şimdi anladım, o spesifik modelden bahsetmiyordum ben seriden bahsediyordum, benim hatam. Aldım bir LOQ, katkılarınız için teşekkürler.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2025 #12 vatankomurcu dedi: Ah tamam şimdi anladım, o spesifik modelden bahsetmiyordum ben seriden bahsediyordum, benim hatam. Aldım bir LOQ, katkılarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam hangi modeli aldınız acaba?
vatankomurcu dedi: Ah tamam şimdi anladım, o spesifik modelden bahsetmiyordum ben seriden bahsediyordum, benim hatam. Aldım bir LOQ, katkılarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam hangi modeli aldınız acaba?
vatankomurcu Yoctopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #13 lisra dedi: Hayırlı olsun hocam hangi modeli aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... IAX9 I5-12450HX 64GB Ram RTX 4050. Önerilenler de iyiydi ama bunu almaya karar verdim.
lisra dedi: Hayırlı olsun hocam hangi modeli aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... IAX9 I5-12450HX 64GB Ram RTX 4050. Önerilenler de iyiydi ama bunu almaya karar verdim.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2025 #14 vatankomurcu dedi: IAX9 I5-12450HX 64GB Ram RTX 4050. Önerilenler de iyiydi ama bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın
vatankomurcu dedi: IAX9 I5-12450HX 64GB Ram RTX 4050. Önerilenler de iyiydi ama bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın