Merhaba dostlar, 45k bütçem var. Mühendislik okuyorum. Çok fazla oyun oynamam oynayacağım zaman masaüstü bilgisayarımdan oynuyorum. Almışken adam gibi bir tane alayım uzun yıllar kullanayım istiyorum. Kendi seçtiklerimi de aşağıda koyacağım bunları da kıyaslayabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
Evrimin bir sonraki adımı atıldı: Oyun dünyasına Cyberpunk tarzınızla dalın; bilim-kurgu modasını esnetin; rakiplerinizi yepyeni bir donanımla şaşırtın.
www.gaming.gen.tr
Bunun ekran kartı 45W sanırım bilerek değerlendirin. Çok iyi bir değer değil ama sistem güzel.
Evrimin bir sonraki adımı atıldı: Oyun dünyasına Cyberpunk tarzınızla dalın; bilim-kurgu modasını esnetin; rakiplerinizi yepyeni bir donanımla şaşırtın.
www.gaming.gen.tr
Bunun ekran kartı 45W sanırım bilerek değerlendirin. Çok iyi bir değer değil ama sistem güzel.
www.gaming.gen.tr
Bunlar nasıldır acaba? Yukarıda yazdıklarımın da bazı kronik problemleri varmış sanırım onlar çok sıkıntı yaratır mı? Cevap alabilirsem eleyeceğim eleye eleye umarım en makul PC'yi bulacağım. Yanlış anlamayın hocalarım ama hangi PC'yi söylesem hep bir kronikliği oluyor e ben hangisini alacağım? @Aantares@Save@SerdarT35
www.gaming.gen.tr
@Aantares@Save@SerdarT35@Hermitus hocalarım öneri yapar mısınız acaba? 2. haftası bitti üninin aciliyeti var yarın direkt alacağım sadece çok oyun oynanmayacak derslerde ve diğer günlük işlerde kullanılacak. Uzun ömürlü güzel bir laptop arıyorum.