45 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
35

cinoclc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben bir kasa toplamak istiyorum hazır olacak galiba çünkü tek tek aldığımda çok daha pahalıya denk geliyor araştırırken kafama takılan iki model oldu.
İstediğim monitör.

Gaming gendeki PC'yi işlemcisini 699TL ekleyip seçeneklerden AMD Ryzen 5 7600 tray 5.1GHz 6 çekirdek 32MB önbellek soket AM5 işlemci ile değiştireceğim.
İkisinden birini almayı düşünüyorum genel olarak darboğaz yapma durumlarını parçaların markalarını değerlendirirseniz ve bir de sıvı soğutma önerirseniz 240 280 veya 360mm düşünüyorum sıvı için ekstra 2-3K. Monitörün 2K olduğunu düşünürsek monitörün tam çözünürlükte kullanmak isterim. Monitör içinde bir yol gösterirseniz sevinirim çünkü internette G5 ve G3 için çok fazla gohsting ve diğer problemleri olduğunu duydum. 32 inç düşünüyorum ama 27 de olabilir monitör içinde en fazla 10k. Eğer önerebileceğiniz başka kasalar varsa 30-35 bin bandında bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070 sistemler F/P olmadığı için önerilmiyor
Örneğin ilk attığınız 12400F 4070 sistem 38k ve çok fazla.
Biz de o bütçede F/P kaliteli 4070s sistem bekliyoruz.
Bütçeni 30-35 ise bu sistemleri düşünebilirsiniz ya da F/P 4070s sistem bekleyin.

Bu enermax PSU'larda çok fazla ses geldiğini yazmışlar, hayallerim suya düştü kasa olarak napacaz 7700'lü sistemde.

Bu enermax PSU'larda çok fazla ses geldiğini yazmışlar, hayallerim suya düştü kasa olarak napacaz 7700'lü sistemde.
Ben o sistemleri alacak olsam fsp kasa seçerdim.
detaylarını ben de bilmiyorum , diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Ben de sessiz bir kasa istiyorum , iyi hava çıkışı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…