45 bin TL'ye R7 7700 ve RTX 4070 sistem toplama

512260

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe bu kadarına yetiyor performans olarak anakart çok fark etmez bence B650 sonuçta.

Bütçe bu kadarına yetiyor performans olarak anakart çok fark etmez bence B650 sonuçta.
45k ya sistem alacak durumun var 2k ekleyecek durumun yoksa haklısın.
Yerinde olsam borç falan alıp tomahawk alırdım, 2k fark için prime alınmaz.

Ne gibi bir katkısı olacak? Sistem benim değil bu arada.
Fazladan 1 m2 soketi, ilerde daha güçlü işlemciler takarsın, tip c var, ses kartı daha iyi, wifi 6e var, daha çok fan vs bağlantı soketi.

Evet sistemin senin olmadığının farkındayım.

Fazladan 1 m2 soketi, ilerde daha güçlü işlemciler takarsın, tip c var, ses kartı daha iyi, wifi 6e var, daha çok fan vs bağlantı soketi.

Evet sistemin senin olmadığının farkındayım.
Peki, değerlendireceğiz. Bütçe 40-45k arası olarak belirtildi ve ben de en iyi bu şekilde toplayabildim. Daha iyisini toplayabiliyorsanız bakarım.

1080p düşünülüyor o yüzden 7700 kullandım. Stok soğutucusu da gayet yeterli diye düşünüyorum.
4070 dâhâ çok 2K için hitap ediyor, bahsettiğin gibi 1080P için alacaksan 7600X-7700X veya 13600K düşünülebilir ancak bu tür işlemciler için sıvi soğutma almakta lazım, onu ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…