45 bin TL'ye RTX 4060 laptop önerisi

Bütçe
En fazla 45 bin

zBurak

Hectopat
Merhaba, güzelce oyun oynayabileceğim, üniversite ödevlerimi yapabileceğim, 3D tasarım için kullanabileceğim, ısınma sorunu ve fan sesi sorunu olmayan hem de üniversite sonuna kadar götüren bir laptop arayışındayım. Kafamda birkaç model var sizce hangisi mantıklı? Tabii isterseniz farklı modeller de sunabilirsiniz.

Bu arada ekran kalitesini de önemsiyorum söylemeyi unutmuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam HP victus olanı alın.

Lenovolar çok ısınıyor ve fan sesi fazla diyolar.

Hacı IPS panel olayın normali zaten, laptoplarda diğer panel türleri yaygın değil. 45 NTSC panel var modelde, bir g sync desteği de yok.
G-Sync tarzı şeyler laptoplarda nadir gördüm. Genelde harici olarak monitörlerde yaygın değil midir?

G-Sync tarzı şeyler laptoplarda nadir gördüm. Genelde harici olarak monitörlerde yaygın değil midir?
Hayır, TUF modellerde ve Nitro 16 modellerde yaygın.

Onun dışı üst segment cihazların çoğunda var.

LOQ modellerin bazılarında da mevcut.

Ekran onemli denmis, Victus ekranı iyi değil. Fan sesi fazla değil, olsa dahi çoğu laptopun fan sesi yüksek ve model ısınmıyor.

Hocam yani aşırı kararsızım. Victus'un ekranı kötü ama ekran kartı 120W. Lenovo'nun ise ekranı iyi ama ekran kartı 105W. Hangisini almam daha mantıklı olur? Lenovo alacaksam hangisini alayım?

Isınma ses gibi problemleri var mı?

Hocam yani aşırı kararsızım. Victus'un ekranı kötü ama ekran kartı 120W. Lenovo'nun ise ekranı iyi ama ekran kartı 105W. Hangisini almam daha mantıklı olur? Lenovo alacaksam hangisini alayım?
Bu veya ustteki Aorus Lenovo LOQ 15AHP9 83DX00B1TRV1 AMD Ryzen 7-8845HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6 inç 144Hz Full HD FreeDos Gaming Laptop (Yapay Zeka Destekli)

Aorus daha kaliteli gibi ama Aorus'un oyun testini bulamadım hic, sıcaklık degerleri falan bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı