45 bin TL'ye sistem toplama

Bütçe 45.00 fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Toplama olarak önerim budur.

@517298 sen ne diyorsun.

Evet biliyorum ben tek tek topladım 3-4K fazlaya geldi ancak yine´de istediğim parçalar oldui, kendin toplamak en sağlıklısı.

Hazır sistemler iyidir fakat şu an 4070S'li hazır sistem almak çok mantıklı olmuyor 37'ye bu var VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar fakat sistem aşırı giriş seviye ve işlemci soğutucu yükseltme falan filan derken attığım toplamadan pahalıya geliyor zaten özelleştirme kısmında adamakıllı SSD yok.

Evet biliyorum ben tek tek topladım 3-4K fazlaya geldi ancak yine´de istediğim parçalar oldui, kendin toplamak en sağlıklısı.

Hazır sistemler iyidir fakat şu an 4070S'li hazır sistem almak çok mantıklı olmuyor 37'ye bu var VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar fakat sistem aşırı giriş seviye ve işlemci soğutucu, yükseltme falan filan derken attığım toplamadan pahalıya geliyor zaten özelleştirme kısmında adamakıllı SSD yok.

Toplama olarak önerim budur.

@517298 sen ne diyorsun.

İşlemci R5 7600 yapılabilir, ekran kartı garanti vb, şeylere giderse kullanabilir bilgisayarı,

İşlemci R5 7600 yapılabilir, ekran kartı garanti vb, şeylere giderse kullanabilir bilgisayarı, anakartı´da B650 serisi yapılırsa tatından yenmez.

Üstat R5 7600 ve R5 7500F aynı işlemciler 7600'de sadece dahili bir grafik birimi var zaten sisteme harici bir grafik birimi koymuşuz ve attığım anakarta bakarsan sevinirim.:D

Üstat R5 7600 ve R5 7500F aynı işlemciler 7600'de sadece dahili bir grafik birimi var zaten sisteme harici bir grafik birimi koymuşuz ve attığım anakarta bakarsan sevinirim.:D

Hocam ekran kartı garantiye gitse bu adam ne yapacak? 1-2 hafta, bence 200-300TL fazla vermek mantıklı işlemciye, anakart konusuna gelince bu sıralar gözümde körlük var sanırım, bazı şeyleri yanlış görüp yanlış cevap verir oldum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı garantiye gitse bu adam ne yapacak? 1-2 hafta, bence 200-300TL fazla vermek mantıklı işlemciye, anakart konusuna gelince bu sıralar gözümde körlük var sanırım, bazı şeyleri yanlış görüp yanlış cevap verir oldum. :D

Yazdığınızı anlamadım.

2.si ekran kartı niye garantiye gitsin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı