45 bin TL'ye telefon önerisi

Atomictekniker

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem 45 bine kadar çıkar biraz daha çıkar ama bir telefona bu kadar fazla para vermek istemiyorum. İşlemci güçlü olmasa da olur en öncelikli kriterlerim şu şekilde 1. uzun ömürlü, 2. ekranı iyi olsun, 3. kamerası iyi olsun fiyat performans olursa iyi olur. Kasım ayında indirim oluyor bu yüzden kasım ayını bekleyip almayı düşünüyorum. Sizce alınabilecek en mantıklı telefonlar nelerdir?

Bütçem 45 bine kadar çıkar biraz daha çıkar ama bir telefona bu kadar fazla para vermek istemiyorum. İşlemci güçlü olmasa da olur en öncelikli kriterlerim şu şekilde 1. uzun ömürlü, 2. ekranı iyi olsun, 3. kamerası iyi olsun fiyat performans olursa iyi olur. Kasım ayında indirim oluyor bu yüzden kasım ayını bekleyip almayı düşünüyorum. Sizce alınabilecek en mantıklı telefonlar nelerdir?

S25, butcei zorlarsanda S25 Plus.

S25, butcei zorlarsanda S25 Plus.
Benim de aklımda o var ama çok eleştirisi var. Eleştiriler de s24 serisinden işlemci ve fiyat dışında pek bir fark olmaması küçük telefon seviyorum ama plus ile düz modeli arasında oldukça fark var xiaomi almayı düşünüyodum ama hem yazılım olarak hem uzun ömürlülük olarak falan samsungdan falan oldukça geride honor seven çok ama ben samsung veya applenin daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum

S25 öneririm. Bütçeniz çıkarsa Honor Magic 7 Pro olabilir.
7 pro yu bende gördüm ve kesinlikle f/p konusunda sekmentinin en iyisi diyebilirim ama samsung kadar uzun ömürlümüdür ve yazılım olarak ne kadar geri acaba

Güncelleme desteği problem olmazda Honor 400 Pro. Olur derseniz bütçe arttırıp magic 7 Pro.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı